Last news in Fakti

16 Август, 2020 08:10 16 436 28

Трагедия в семейството на Доналд Тръмп

  • робърт тръмп-
  • починал-
  • доналд тръмп

Президентът отказа да разкрие подробности за заболяването на брат си, който по информация на Си Ен Ен е бил настанен в болница през юни

Трагедия в семейството на Доналд Тръмп - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Робърт Тръмп, по-малкият брат на президента Доналд Тръмп, е починал тази събота в болница в Ню Йорк - на 71-годишна възраст, предаде Си Ен Ен.

"С натежало сърце споделям, че прекрасният ми брат, Робърт, напусна този свят тази вечер. Той не ми беше просто брат - той бе най-добрият ми приятел.

Ще ми липсва ужасно много, но ще се срещнем отново. Споменът за него ще бъде жив завинаги в сърцето ми. Робърт, обичам те. Почивай в мир", каза Доналд Тръмп.

Президентът отказа да разкрие подробности за заболяването на брат си, който по информация на Си Ен Ен е бил настанен в болница през юни.

Робърт Тръмп бе вицепрезидент на компанията на по-големия си брат. В част от задълженията му влизаше да наблюдава казината на Atlantic City.

Робърт Тръмп е роден през 1948 година. Той се ожени по-рано тази година за Ан Мари Палан, като преди това бе женен за Блейн Тръмп. Преди да почине, Робърт Тръмп живя в Милбрук, Ню Йорк.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕДНА ГАД

    42 48 Отговор
    ПО МАЛКО. ....АМЕРИКА РАЗМАНДАХЕРЦА ЦЯЛ СВЯТ. ..ВОЙНИ. .ВОЙНИ. .ВОЙНИ. .СВАЛЯНЕ И СЛАГАНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВА. ...ВИРУСИ. .БИОЛОГИЧЕСКИ. .ХИМИЧЕСКИ ОТРОВИ. ...етс

    Коментиран от #6

  • 2 един от стадото

    62 13 Отговор
    уважавай малко трагедиите, поне личните..

    Коментиран от #4

  • 3 Karosel

    11 62 Отговор
    Тръмп, бившият му адвокат каза, че той приятели няма. Сега е негов ред и ред на Путин да гушнат букета!
  • 4 bn23

    58 19 Отговор

    До коментар #2 от "един от стадото":

    Както са си постлали, така и ще се отнасят с тях! (визирам САЩ)
    Когато сееш ветрове, жънеш бури. Не може 75 години да убиваш безнаказано в цял свят и да искаш да ти уважават "личната трагедия".
    Ти, да ти, от стадото! Ти свали ли шапка за убитите в Хирошима и Нагазаки? За сираците в Сърбия, Ирак, Иран, Либия, Виетнам, Лаос, Корея, Сомалия, Сирия..........за тях ти, стадния, проля ли сълза?

    Коментиран от #7, #17, #18

  • 5 НАПРАВИХА МИЛИОНИ ТРАГЕДИИ

    56 14 Отговор
    ВЪВ МОСЮЛМАНСКИЯТ СВЯТ. .ВЪВ ВИЕТНАМСКИЯ СВЯТ. .В ЮГОСЛАВСКИЯТ СВЯТ. .КОЙ НАПРАВИ ВОЙНАТА В СИРИЯ. .????УНИЩОЖИХА ЦЯЛА ЕДНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ И ДЪРЖАВА. ..АМЕРИКА ЗАЕДНО С ЦИОНИСТИТЕ ОТ ИСРАЕЛ СПОНСОРИРАХА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА. ...В ИРАК РАЗРУШИХА ЕДНА НАЙ ДРЕВНИТЕ КУЛТУРИ. ..И ТОВА АКО НЕ Е ИСТИНА. ...???
  • 6 Харизанов

    14 30 Отговор

    До коментар #1 от "ЕДНА ГАД":

    Е и ? Червените боклуци са божи кравички !

    Коментиран от #22

  • 7 един от стадото

    31 4 Отговор

    До коментар #4 от "bn23":

    и сега какъв отговор искаш, личен към тебе ли, или политически, какъвто ти е въпроса. Ще си позволя втория, и то кратък- Хилари, ако беше президент светът щеше да гори, буквално

    Коментиран от #8, #25

  • 8 сд222

    17 8 Отговор

    До коментар #7 от "един от стадото":

    Лично отношение към ПРЕЗИДЕНТ няма! Президентът (особено на САЩ) олицетворява държавата, нейната политика и т.н.
    Ако Хилари бе президент, то и за нея нямаше да има жалост за трагедиите и в личен план.
    Вярно е, че Тръмп е далеч по-малкото зло, но това нищо не променя "в личен план". Както са си постлали, така и ще легнат, защото който сее ветрове ще жъне бури.

    Коментиран от #9

  • 9 един от стадото

    18 7 Отговор

    До коментар #8 от "сд222":

    колко президенти има САЩ- 45. И той да носи отговорност за всички ли. За Хирошима и Нагасаки, за Виетнам..Разбирам на къде биеш. Иван Грозни, Петър, Екатерина почнаха и направиха империя, Ленин, Сталин, Хрушчов, Брежнев я продължиха под друго име със същите методи и под друго име. Американсите имаха роби да, внесени от ''чужбина'', руснаците при царизма имаха крепостни, местни, после станаха с обръщение ''гражданино'' със същите ''права'' и същите задължения. Не е въпросът под коя империя ще си, а какво можеш да откопчеш от нея, под три сме били /римската не я броя/ и все сме там, васали и стадо..Поне война нямаме у нас, за сега............
  • 10 любопитен

    8 8 Отговор
    ЦИТИРАМ - „ в част от задълженията му влизаше да наблюдава казината на Atlantic City „ ....... каква ли сума е влизала в чекмеджето на братята , ежемесечно ? И дали тези суми не са причина за края на брат му ???

    Коментиран от #11

  • 11 един от стадото

    5 4 Отговор

    До коментар #10 от "любопитен":

    като станеш президент на щатите ще разбереш, сега гледай в твоето канче каква каша са ти надробили. И не ми казвай за едните само, и другите са помагали, и третите..

    Коментиран от #13

  • 12 Пройчо

    7 2 Отговор
    Само да вметна. Британската империя, от която произлезе САЩ е доста по-стара от посочената от тебе. 😁
    А крепостничеството е премахнато три години преди отмяната на робството в САЩ. И в допълнение, премахването на робството не отменя расовата сагрегация траела до 70-те години на миналия век.

    Коментиран от #14

  • 13 Да еааа!

    2 4 Отговор

    До коментар #11 от "един от стадото":

    От всеки твой коментар личи, че си оФцъ!
  • 14 един от стадото

    5 1 Отговор

    До коментар #12 от "Пройчо":

    три години преди това, много бе. А расовата сегрегация си я заслужаваха, за 200ста години не се става от маймуна човек
  • 15 Сандино

    6 4 Отговор
    Страшна трагедия!!! Ужас!!! То и моите родители починаха, ама никъде не се писа за това. Много важно като е пукнал...
  • 16 Логика

    5 2 Отговор
    Става ясно, защо племенницата Мери издаде книга, в която нарича чичо си неуравновесен. Очевидно, заради бизнеса, в който баща и не е бил включен...
  • 17 Име

    3 7 Отговор

    До коментар #4 от "bn23":

    Интересно как така всичките войни които изброи не са по вина на Сащ особено за Япония която изкла 20-30 милиона никой не знае колко китайци. Америка хвърли 2 бомби и спаси десетки милиони.

    Коментиран от #21

  • 18 бивш разкаял се ком

    4 5 Отговор

    До коментар #4 от "bn23":

    Тъп комунист ще плачеш ли когато диктатора Путин си
    отиде след като се имунизира ц новата руска ваксина.
    Само че той ще си направи доказана швейцарска както
    и любовницата му ражда не в Русия,а в западна клиника
    за по сигурно малките путинчета.
  • 19 един християнин

    4 2 Отговор
    Мир на душата на този човек! Стига омраза за Бога , един ден всички си отиваме и оставяме след нас много болка на всички който ни обичат! Всички сме хора, всички сме грешници кой повече кой по-малко, пред Бог всички сме едно човеци! Нека Бог да го прости човека, да почива в мир и съболезнования на опечалените негови роднини и приятели !

    Коментиран от #20

  • 20 в2гн

    5 0 Отговор

    До коментар #19 от "един християнин":

    Има време за любов, има време за събиране на камъни е казано в любимото ви писание. Там е казано също, че ако сееш ветрове, ще пожънеш бури.
    какво не ти е ясно? Ако си разплаквал милиони майки и съпруги, ако си оставил милиони деца без бащи, ако си разсипвал държави.... какво отношение искаш да имат те към теб? Да пролят сълза за това че на някой американец му е умрал брат му ли ?
    Явно си чел само Библията, която учи да подадеш и другата буза когато те ударят . Пропуснал си Старият Завет, където пише "ЗЪБ ЗА ЗЪБ, ОКО ЗА ОКО"!
  • 21 хл1м

    6 1 Отговор

    До коментар #17 от "Име":

    Кои войни не са по вина на сащ? Изобщо има ли война в която да не е намесен САЩ?
    Бе, ти чуваш ли се или само квото ти кажат пишеш?
    Аз ли пращам самолетоносачи из цял свят? Аз ли ръся убеднен уран по всички континенти, дето имат петрол и не искат да го подарят на САЩ?
    Аз ли се чукам с Хашим Тачи и се казвам Маргарет Олбрайт? И не на последно място, аз ли хвърлям атомни бомби върху цивилни хора, които спят ? Кое оправдава хвърлянето на атомни бомби? КОЕ?! и КОЙ?

    Коментиран от #23, #24

  • 22 СВТ40 ссср

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Харизанов":

    Боклук си ти.
  • 23 един от стадото

    4 1 Отговор

    До коментар #21 от "хл1м":

    кои войни питаш. Троянската не е. Виж сега, подкосявам се всеки път като чуя Свяшченная война..и на парада в Москва съм бил..шапки долу. И дори не съм комунист
  • 24 един от стадото

    7 0 Отговор

    До коментар #21 от "хл1м":

    аз съм никой. Тръмп официално беше поканен на парада тази година. Короната обърка работите. Сигурен съм, че щеше да отиде. Големите се уважават, палетата лаят..
  • 25 3265

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "един от стадото":

    Ако баба ти Хилъри беше президент верно щеше да има огромен пожар, но не "по света", а баш у ФАЩ което не е никак лошо като цяло- една скромна 3-та световна е нужна и ФАЩ изчезват от картата на света. И то буквално изчезват- вече корабите няма да заобикалят континента, а ще ползват новооткрият "Канадско-Мексикански пролив".

    Жалкото е само, че тъпунгерите у ФАЩ са страхливци и няма да посмеят да започнат войната...

    Коментиран от #28

  • 26 Бил, видял

    1 0 Отговор
    Уви, САЩ, мечтата на предишните поколения, се разпада неудържимо. Причините са много и различни, но печалният факт е налице.
  • 27 За добро или зло

    1 0 Отговор
    Като човек ходил по света, стигам до извода, че бившите соц. страни, с всичките им недостатъци, май скоро ще останат един оазис на нормалността.
  • 28 един от стадото

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "3265":

    предпочитам последната Тръмповица пред ''официалната'' Клинтаницова