Отидете към основна версия

8 238 50

Макрон: Настъпва краят на изобилието

  • макрон-
  • изобилие-
  • продукти-
  • ресурси-
  • франция

Изобилието на продукти, технологии, на природни и водни ресурси

Източник: БГНЕС

За края на изобилието предупреди френският президент Еманюел Макрон своите министри, които събра в Елисейския дворец. С премиера Елизабет Борн обсъдиха приоритетите на властта, съобщава le Parisien.

Той изтъкна новите предизвикателства пред френската нация. Това е краят на изобилието, изобилието на продукти, технологии, на природни и водни ресурси, изтъкна Макрон. Този край, по думите му, може да се появи като края на ликвидностите без разходи, цитира news.bg.

Макрон скицира линиите на предстоящите "големи проекти". Изправени пред настоящите кризи - по-специално свързани с войната в Украйна, всяка по-сериозна от другата - трябва да отговорим със сериозност и доверие, нека не се поддаваме на демагогия", отбеляза още Еманюел Макрон.

Нашият режим на свобода има цена, която може да изисква жертви, имаме нужда от единство, убеден е френският президент.

Относно климатичната криза той коментира: "Вече няма избор между адаптация и смекчаване", каза той. "Ще имаме ясни и силни избори след сезона, който имахме", добави френският президент и благодари на пожарникарите, включили се в гасенето на пожарите, обхванали Франция.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 48 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: