Отидете към основна версия

610 5

Еди Рама за местните избори в Албания: Истинските ни опоненти са проблемите, които трябва да решим

  • албания-
  • еди рама-
  • избори-
  • опоненти-
  • проблеми

Според него партията му ще получи показателен резултат, който ще бъде възнаграждение за свършената досега работа и мотивация за социалистите за следващите задачи, които са си поставил

Източник: БГНЕС

Премиерът на Албания Еди Рама говори на пресконференция днес за очакванията на ръководената от него Социалистическа партия за местните избори, които ще се произведат на 14 май, съобщи Евронюз Албания. Според Рама партията му, която е на власт в Албания, ще получи показателен резултат, който ще бъде възнаграждение за свършената досега работа и мотивация за социалистите за следващите задачи, които са си поставили.

„Нашите истински опоненти са тези, които представляват проблем във всяка община и те са проблемите, които трябва да решим като страна. Намираме се в изключителен момент, тъй като излизаме от ситуация на рязък завой в икономически план. Видяхте каква е ясната оценка на Световната банка за Албания. Моментът е такъв, в който сме започнали историческо вдигане на заплатите (в Албания), каквото не е имало в последните 30 години“, заяви Рама.

Той допълни, че средната заплата в публичния сектор трябва да достигне 900 евро, предаде БТА.

Предизборната кампания за местните избори в Албания започна на 14 април.

Партията на Рама, която управлява 44 от 61 общини в Албания към момента, ще участва на местните избори през май с кандидати за кметове във всички общини на страната.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: