Last news in Fakti

26 Април, 2023 16:15 605 5

Еди Рама за местните избори в Албания: Истинските ни опоненти са проблемите, които трябва да решим

  • албания-
  • еди рама-
  • избори-
  • опоненти-
  • проблеми

Според него партията му ще получи показателен резултат, който ще бъде възнаграждение за свършената досега работа и мотивация за социалистите за следващите задачи, които са си поставил

Еди Рама за местните избори в Албания: Истинските ни опоненти са проблемите, които трябва да решим - 1
Източник: БГНЕС

Премиерът на Албания Еди Рама говори на пресконференция днес за очакванията на ръководената от него Социалистическа партия за местните избори, които ще се произведат на 14 май, съобщи Евронюз Албания. Според Рама партията му, която е на власт в Албания, ще получи показателен резултат, който ще бъде възнаграждение за свършената досега работа и мотивация за социалистите за следващите задачи, които са си поставили.

„Нашите истински опоненти са тези, които представляват проблем във всяка община и те са проблемите, които трябва да решим като страна. Намираме се в изключителен момент, тъй като излизаме от ситуация на рязък завой в икономически план. Видяхте каква е ясната оценка на Световната банка за Албания. Моментът е такъв, в който сме започнали историческо вдигане на заплатите (в Албания), каквото не е имало в последните 30 години“, заяви Рама.

Той допълни, че средната заплата в публичния сектор трябва да достигне 900 евро, предаде БТА.

Предизборната кампания за местните избори в Албания започна на 14 април.

Партията на Рама, която управлява 44 от 61 общини в Албания към момента, ще участва на местните избори през май с кандидати за кметове във всички общини на страната.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошко

    0 1 Отговор
    Тоз циган е с акъла на наш Боко. С всяко свое изказване го потвърждава.
  • 2 Ха-ха

    0 1 Отговор
    Това да не е шиптарски - отомански новинар?
  • 3 да де

    0 0 Отговор
    Има един дето е решавал такива проблеми кардинално Сталин му е името.
  • 4 ????

    0 1 Отговор
    Нашите деди са от Албания, по мъжка линия и на 20 г при първата световна война тръгват да си търсят прехрана в Тракия, като дюлгери. Турци, пимаци и българи са живяли, а може би и днес ги има българите. Трудолюбиви българи са били, албанци има в България, село кеай ивайград, мандрица, дошли от Сегашна Албания и построили им църква. Хубав народ са албанците умен и много трудолюбив, но идвайки от албания, беломорието, България млади са починали. Какво знаят тукашните. Нищо, и днес децата ни са чергаджии по света и понякога от тукашните, с една торба сте дошли и имате претенции за 600 лева заплати, тия 600 лева ги пожелаваме на деца, внуци на депутати над 30 г, които ни управляваха, когато винаги, където и да си запичва човек от 0,няма според мен как да има замъци и всичко, което се досетите, имаме роднини в комотини, не ги зная, защото нямам възможност, но от леля ми Евдокия, полугъркиня, майка тракийка и баща грък, идвайки на гости в Бг 1944 затварят границите тя евдокия и сестра й остават в Бг и умря в мизерия, а в гърция отиде 1989 и живеят ок с малко труд в дюкян. Купили и токчета, хвърлили й обувките и така нататък а бг много се краде и попарата изяждат невинните чувствителните хора, като ги оставят без работа завинаги, и баба ми вдовица от гърция тукашните в града не са й давали в тютюневия монопол и бе без пенсия, явно си е ген, животът си върви по старому от 100 и кусур години и затова ви псуват македонци, гърци, отговоретебси сами, защо
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: