Отидете към основна версия

1 439 1

Оланд и Гайе с бурен 2 годишен романс

  • жули гайе-
  • франсоа оланд-
  • любовна афера-
  • франция

Актрисата обяви, че ще съди списаниеti Closer, разкрило любовната афера

Франсоа Оланд, на церемония по предлагане на кандидатурата му за кандидат на Френската социалистическа партия за президентските избори през 2012 г., а на заден план актрисата Жули Гайе. Снимка АП/БТА

Френският президент Франсоа Оланд и актрисата Жули Гайе имат връзка от поне 2 години. Така продължи да подклажда скандала таблоидното сп. „Closer”.

Списанието също така публикува нови снимки, на които двамата са заедно. Изданието отвръща на заплахите за съд заради разкритата връзка.

В най-новите си разкрития „Closer“ заявява, че френският президент има втори апартамент в западната част на Париж, за да се среща тайно с 41-годишната актриса.

Твърди се, че двойката прекарвала почивните дни заедно в южната част на Франция, и че Оланд си измислил извинение, за да откаже почивка в Гърция миналата година с партньорката си Валери Трирвильор. Така той могъл да прекара повече време с Гайе.

Списанието заяви, че президентът и актрисата преживяват "бурен романс", който се развива от 2 години насам - по време на и след предизборната кампания г-н Оланд.

Жули Гайе обяви, че ще съди изданието, тъй като първата публикация, която разпали скандала около нея, е посегателство над личния й живот. Актрисата иска да получи обезщетение от 50 000 евро. Искът включва и допълнителни 4000 евро за съдебни разходи.

Ако тя спечели, „Closer“ ще трябва да публикува присъдата на корицата си, както направи това с историята за любовната й връзка с Франсоа Оланд.

От своя страна Оланд преосмисли първоначалната си позиция и заяви, че той няма да предприема правни действия срещу изданието.

Официалната партньорка на Франсоа Оланд, Валери Трирвильор, все още остава в болница, където бе настанена, след като научи за любовната афера преди седмица.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Оланд: Сбогом, Валери!

    След две седмици на спекулации за бъдещето на първата двойка на Франция, вече е известно, че Франсоа Оланд е взел решение да се раздели с доскорошн ...
    25.01.2014
    3 330
    1
  • Оланд сам в Холандия, Валери във Франция

    Президентът на Франция Франсоа Оланд засили спекулациите, че на връзката му с журналистката Валери Трейвельор е сложен край. Той се появи сам на пъ ...
    20.01.2014
    1 141
    0
  • Секс и власт по френски

    На пръв поглед френският президент Франсоа Оланд изглежда леко комично, някак неподходящ за ролята на пламенен прелъстител на привлекателни актриси ...
    16.01.2014
    5 492
    5
  • Френският президент преминава през "болезнен период"

    Франсоа Оланд призна, че преминава през "болезнен период“ в личния си живот, след като бе   изправен пред обвинения в афера с ...
    15.01.2014
    1 680
    1
  • Френският президент с любовна афера?

    Френският президент Франсоа Оланд заяви, че обмисля да съди таблоидно списание заради статия, в която се твърди, че той има любовна афера с актриса ...
    10.01.2014
    2 109
    1
Новини по държави: