Last news in Fakti

20 Януари, 2014 19:49 1 127 0

Оланд сам в Холандия, Валери във Франция

  • оланд-
  • франсоа оланд

В Хага той с деликатно мълчание подмина въпросите около състоянието на Валери Трейвельор. Оланд се задоволи да заяви, че доскорошната му половинка се възстановява

Оланд сам в Холандия, Валери във Франция - 1
Снимка: АП/БТА

Президентът на Франция Франсоа Оланд засили спекулациите, че на връзката му с журналистката Валери Трейвельор е сложен край. Той се появи сам на първата си чуждестранна визита в Холандия след избухването на скандала с любовницата си Жюли Гайе, коментира в. „Либерасион“.

В Хага той с деликатно мълчание подмина въпросите около състоянието на Валери Трейвельор. Оланд се задоволи да заяви, че доскорошната му половинка се възстановява след като в събота беше изписана в болница, където беше настанена след като се опита да се натрови с хапчета Първата дама дори избрала да се възстановява в резиденция близо до Версай, лаконично обяви на пресконференция в Холандия Оланд.

Жълтата преса не пропусна да отбележи, че през изминалия уикенда президентът е предпочел да направи посещение в провинцията вместо да стои до леглото и да се грижи за разбитото сърце на доскорошната си любима. Според френските таблоиди по време на посещението в болницата при Валери Трейвельор Оланд е предложил двамата да си дадат време, за да изяснят ситуацията по между си и бъдещето на връзката си.

Източници на сп. „Пари мач“ наляха масло в скандала, разкривайки че Оланд е казал на приятелката си, че има нужда от време, за да избере между нея и любовницата си Жюли Гайе.

Преди дни британският в. „Гардиън“ дипломатично отбеляза, че по време на своя престой в болницата самата Валери Трейвельор е помолила да не бъде обезпокоена от доскорошната си половинка.

Според неофициална информация журналистката дори не се е върнала в Елисейския дворец след избухването на скандала, пише Метро.

Оланд разполага с броени дни да разреши кризисната ситуация. Той обеща, че посещението му в САЩ, запланувано за февруари, ще даде отговор на въпроса: Коя е първата дама на Франция?

Скандалът избухна преди десетина дни, когато сп. Closer разкри новата любовна афера на президента. Оланд контраатукува със заплахи за съд, а списанието се закани да публикува нови снимки за рандевутата на държавния глава с Жюли Гайе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: