Last news in Fakti

25 Януари, 2014 22:53 3 329 1

Оланд: Сбогом, Валери!

  • франсоа оланд-
  • валери трейвельор

В момента вървят залози дали новата любовна тръпка на Оланд Жули Гайе ще бъде представена като първа дама по време на визитата на Оланд във САЩ

Оланд: Сбогом, Валери! - 1
Снимка: АП/БТА

След две седмици на спекулации за бъдещето на първата двойка на Франция, вече е известно, че Франсоа Оланд е взел решение да се раздели с доскорошната си партньорка журналистката Валери Трейвельор.

С лаконичното: „Слагам край на съвместния живот....“ Франсоа Оланд призна, че залозите, че връзката му няма да издържи на изневярата, са спечелили.

За първи път те се появиха преди дни, когато Франсоа Оланд направи сам визита в Холандия. Анализатори тогава твърдо заложиха, че Валери Трейвельор трудно ще преглътне публичното унижение, че тя свири „втора цигулка в президентския дует“.

В момента вървят залози дали новата любовна тръпка на Оланд Жули Гайе ще бъде представена като първа дама по време на визитата на Оланд във САЩ, насрочена за началото не февруари.  

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечока

    1 0 Отговор
    Що за ка.ут си имат французите !!! Поне тва си немаме
Новини по държави: