Отидете към основна версия

3 868 108

"Турция е в скрития план на Израел"

  • израел-
  • девлет бахчели-
  • турция-
  • палестина-
  • хамас-
  • мосад

Крайната цел на бомбите и анархичните безредици е районът на Анадола, каза високопоставен турски политик

Снимка: БГНЕС/ EPA

"Турция е в скрития план на Израел". Това заяви днес Девлет Бахчели, председател на Партията на националистическото действие (ПНД), която е съюзник на управляващата Партия на справедливостта и развитието (ПСР), предават турските медии, цитирани от БТА.

Според Бахчели истинската, но необявена цел на Израел е Турция, а не други страни от региона.

Днес въпросът не е в Бейрут, а в Анкара. Днес скритият дневен ред е турската родина. Крайната цел на бомбите и анархичните безредици е районът на Анадола. Турция е в скрития дневен ред на Израел, посочи лидерът на ПНД, цитиран от телевизия СиЕнЕн-Тюрк.

В продължение на една година те избиват бебета, деца и жени. В Газа бяха хвърлени 85 хиляди тона бомби. Около 100 000 палестинци бяха ранени. Един милион палестинци бяха изселени от домовете си. Спешно е необходимо да се използва сила, за да се спре Израел. ООН трябва незабавно да се заеме с тази задача и да накаже тези „убийци“, посочи той.

Международното право е нарушено от Израел, наследството и ценностите на човечеството са на ръба на унищожението. „Не е достатъчно да се наложи оръжейно ембарго на тази терористична държава“, добави Бахчели.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 52 гласа.

Свързани новини

Новини по държави: