8 Октомври, 2024 15:46 3 547 78

"Турция е в скрития план на Израел"

  • израел-
  • девлет бахчели-
  • турция-
  • палестина-
  • хамас-
  • мосад

Крайната цел на бомбите и анархичните безредици е районът на Анадола, каза високопоставен турски политик

"Турция е в скрития план на Израел" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

"Турция е в скрития план на Израел". Това заяви днес Девлет Бахчели, председател на Партията на националистическото действие (ПНД), която е съюзник на управляващата Партия на справедливостта и развитието (ПСР), предават турските медии, цитирани от БТА.

Според Бахчели истинската, но необявена цел на Израел е Турция, а не други страни от региона.

Днес въпросът не е в Бейрут, а в Анкара. Днес скритият дневен ред е турската родина. Крайната цел на бомбите и анархичните безредици е районът на Анадола. Турция е в скрития дневен ред на Израел, посочи лидерът на ПНД, цитиран от телевизия СиЕнЕн-Тюрк.

В продължение на една година те избиват бебета, деца и жени. В Газа бяха хвърлени 85 хиляди тона бомби. Около 100 000 палестинци бяха ранени. Един милион палестинци бяха изселени от домовете си. Спешно е необходимо да се използва сила, за да се спре Израел. ООН трябва незабавно да се заеме с тази задача и да накаже тези „убийци“, посочи той.

Международното право е нарушено от Израел, наследството и ценностите на човечеството са на ръба на унищожението. „Не е достатъчно да се наложи оръжейно ембарго на тази терористична държава“, добави Бахчели.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    29 13 Отговор
    По-скоро кюрдите ще го отнесат, както обикновено.

    Коментиран от #9

  • 2 честен ционист

    35 33 Отговор
    80-те год България можеше да бие едновременно и турци и гърци. Днешен Израел от българите се е учил, макар и да крият, колко от министър председателите са с български/македонски произход.

    Коментиран от #7, #8, #25, #36, #63

  • 3 Христо

    66 19 Отговор
    турците са такъв залък, че ще им приседне на евреите

    Коментиран от #15, #28

  • 4 Ганьо

    21 9 Отговор
    Няма лошо, всеки има мечти...
  • 5 Ухууууу

    44 6 Отговор
    Ще бъде много интересно,да нападнат Турция!!!!мисля ,че тука камъка ще е голям

    Коментиран от #13, #26

  • 6 То е ясно!

    14 18 Отговор
    Турците ще искат разрешение от Москва.
  • 7 Костадин Костадинов

    8 10 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Ееее, добре ве ! Тос път мъ умрая в пропагандния си патос!
  • 8 ха-ха-ха

    32 38 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Турците само готвачите от армията си да изпратят и сме до там. И през 80 те години армия ли имахме , която да победи турците 😁, може би имаш предвид жп войски, кеч войски или строителни войски 😂

    Коментиран от #14

  • 9 Истината

    41 13 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Кюрдите са маша в ръцете на ционистите и империалистите. Резултатите от Ирак и Сирия доказват това. И после реват, че ги убиват. Подлоги на империалистите и ционистите. Троянския кон в региона.
  • 10 Многознайко

    14 21 Отговор
    Девлет Бахчели заявил... Боже! Проскубаният сив вълк, дето му бяха хвърлили един здрав селски бой покрай изборите. После където се покажеше с натъртената си физиономия, още преди да са го питали джурналята, сам заобясняваше - БИТОВ ИНЦИДЕНТ, БИТОВ!!!
  • 11 ооооо

    31 4 Отговор
    ако врейците нападнат турците, ще обявим ли и турците в тероор, както до сега минаваше номера
  • 12 Червената шапчица

    19 30 Отговор
    Значи след време ще граничим с Израел 🥳
  • 13 Костадин Костадинов

    8 4 Отговор

    До коментар #5 от "Ухууууу":

    Напада се там,където е нарушен баланса на силите.
  • 14 честен ционист

    28 22 Отговор

    До коментар #8 от "ха-ха-ха":

    България имаше СС-23 дето можеха да носят ядрени бойни глави и стигаха Атина и Анкара и Бай Тошо беше измолил кодовете за пусковите установки. Турците не смееха ни гъг да кажат, да не говорим за гърците, също както днес никой нищо не може да каже на ционисткия режим, а напротив Бащицта Тайпи се готви да скача от кораба пръв.

    Коментиран от #49

  • 15 Kaлпазанин

    28 10 Отговор

    До коментар #3 от "Христо":

    А дано пък викам аз ,тогава вече наистина евреин няма да остане по нашите географски ширини .
  • 16 Голия

    15 29 Отговор
    фесовете хитруват на дребно , опитват се да провокират нещо към тях от Израел та после да кажат че е ударена НАТО и така да противопоставят САЩ и Израел. 6 века негодници
  • 17 Стамболов

    30 6 Отговор
    Даа, хиляди бяха избити, но за тях няма да има международен съд и военният престъпник биби нетаняху ще продължи да убива.
  • 18 Цингцванг

    27 14 Отговор
    Ердо за един ден може да ги изтрие ,барабар с кивота им.
  • 19 Край

    22 6 Отговор
    Въпрос на малко години е Турция да има ядрено оръжие. Имаш голяма БОМБА имаш суверенитет - нямаш голяма бомба, бесят те с кран /саддам/ или те колят с нож /кадафи/. Ким го знае, разбра го и Ердоган.
  • 20 А ПО ЛЕКО

    25 15 Отговор
    ДА НЕ ДРАЗНЯТ МНОГО ЕРДО , ЧЕ ЩЕ ГИ ИЗПЕПЕЛИ ПО БЪРЗО И ОТ ОНЯ С КВАДРАТНОТО МУСТАЧЕ
  • 21 Чекмедже бабаит

    22 5 Отговор
    Що ли си мисля, че Евроейския съюз ще го отнесе накрая

    Коментиран от #24, #54

  • 22 Турция да бомби Израел

    22 5 Отговор
    И после требе и НАТО да бомби ционистката сган
  • 23 Факти

    14 15 Отговор
    Ердоган е куче на каишка( образно казано) да не се обижда никой но това са фактите. Знае,че трябва да се противопостави на израел за да запази влияние сред мюсюлманския свят, но в същото време знае,че не може да скочи заради американците които веднага ще го сменят с проповедника гюлен

    Коментиран от #30

  • 24 Киро

    6 3 Отговор

    До коментар #21 от "Чекмедже бабаит":

    Точно.
  • 25 Какви са тези фантазии?

    24 9 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    През 80-те оперативната цел на БНА беше, в случай на война с Турция, да задържи турската армия до 7 дни докато пристигне на помощ съветската армия и спаси положението. За "биене" никой не е и сънувал.

    Коментиран от #48

  • 26 Българските турци

    15 6 Отговор

    До коментар #5 от "Ухууууу":

    От 9 август 1945 година никой не е употребявал ядренно оръжие срещу някого !...Всички се фукат с някакви технологични потенциали или количества ядрени бойни глави !... Събитията които протичат наоколо са доказателство , че всичко е БАЛОН , който надуват и тия от отсам , и ония от оттатък !... Едно обаче е реално ... Тия които държат намордника на Израел не искат Израел да напада !... Всички искат Израел да е нападнатата страна,за да се сдобият с повод за оправдаване на онова, което евентуално ще последва !!... Провокациите върху Турция са прецизно пресметнати и много тънко оплетени ! Ердоган е прав ! В Израел вярват , че има ЗЕМИ които са им "ОБЕЩАНИ" , но са забравили условията за получаване на правото над тези уж "обещани" територии !...Ония които стоят зад Израел , не искат много ... Искат в Кипър да няма Турски АСКЕР и турски бази , искат в Турция да няма политици като Ердоган и отново да наденат намордника от който изпуснаха турците и отново да възстановят контрола си над тях ! ... Затуй Израел вилнее !... Целта е да предизвикат по някакъв начин Турция първа да нападне !... Ако успеят.... за награда западът ще даде възможност на евреите заедно с персите да се настанят и разпореждат отново в територията на бившата Вавилонска държава , която преди векове беше прогонила евреите от Ерусалим и беше сринала Палатите на цар Соломон !!!....

    Коментиран от #39

  • 27 Достатъчно е Ердоган

    13 3 Отговор
    ДА ПУСНЕ N на брой ИСЛЯМИСТИ В Турски Кипър 10-20000-50000 души и от Иран и от Ирак ..... и за часове ще приключат с базите на атло-саксонците там ..... Точно в Северен Кипър ще е проблема а не в Анадола

    Коментиран от #35

  • 28 Ха-ха-ха!

    8 3 Отговор

    До коментар #3 от "Христо":

    За да спаси палестинците и Хизбула Асад ще позволи на Турция да окупира Сирия.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Българските турци

    21 6 Отговор

    До коментар #23 от "Факти":

    Турската армия има приблизително 5:3 предимство във всички основни оръжия. Освен това Турция разполага с много по-голям мобилизационен ресурс (85 млн. население) и геостратегическото положение на Турция и размерът на нейната територия са много по-добри и по-големи от тези на Израел. Израелската армия е изключително готова за война, но е необходимо да се разбере, че турската армия не е армията на нито една арабска страна или Иран; Турската армия има и постоянен опит в провеждането на антитерористични операции в източните райони на страната. Като опит от участие в конфликти в Сирия, Ирак и Либия. Не трябва да забравяме и най-дълбоките военни традиции на турците от времето на селджуките и Османската империя; Турците имат войнствен дух, който се е развивал в продължение на векове, а военната професия е една от най-уважаваните професии в Турция. тях. Обществото уважава и подкрепя своята армия, точно както в Израел. Но евреите по природа са невоенен народ, по-склонен към мирни дейности; За да оцелее във враждебна среда, Израел неизбежно трябваше да стане милитаризирана държава. От древни времена историята на турците и Турция е свързана с война, така че военните дела и бойният дух са в кръвта им. А със своето население от 85 милиона, силно развита икономика и бързо развиваща се военна индустрия, Турция определено е най-мощната във военно отношение държава в Близкия изток, Югоизточна Европа и Средиземноморието.

    Коментиран от #41

  • 31 Израел е враг на НАТО (Турция)

    15 2 Отговор
    ЗНАЧИ Е И НАШ ВРАГ.
  • 32 Сауди Араб

    9 15 Отговор
    Турците не са мюсюлмани а кривоглави пачи правещи се на много загрижени за Аллах !
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Ха ха ха

    8 19 Отговор
    Турците ще квичат като свине ако ги пидпука Израел

    Коментиран от #45

  • 35 честен ционист

    4 7 Отговор

    До коментар #27 от "Достатъчно е Ердоган":

    Той затова Ердоган си строи дворец в Северен Кипър за след пенсия, че щял да пуска ислямисти там да му цапат.

    Коментиран от #40

  • 36 а ве Ционисте

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Я кажи верно ли е, че България е най-евтиния пазар за оръжие в близкия изток през последните 20 години
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Трябва да си отмъстим

    5 22 Отговор

    До коментар #26 от "Българските турци":

    Турците заграбиха Цариград и сринаха храма на Цар Соломон.
    Заслужават да горяд в ада под ядреното слънце вовеки веков !

    Коментиран от #50, #70, #75

  • 40 Що лъжеш а ?

    11 5 Отговор

    До коментар #35 от "честен ционист":

    КАТО УВРЕДЕН ЦИОНИСТ ЛЪЖЕШ

    Коментиран от #42

  • 41 Факти

    7 10 Отговор

    До коментар #30 от "Българските турци":

    Много се вживяваш и напълно излишно. Нали точно турската армия му спретна преврата 2017г.
    Сравняваш ми турция и израел по численост и други глупости, за твоя информация и Иран е над 80милиона ама не смее да гъкне от страх,че американци, англичани,франсета,канадци и кой се сетиш още е зад израел. Така,че ердо ще си трае и ще си Джафка като пес на каишка докато лисицата вършее в кокошарника.

    Коментиран от #58

  • 42 честен ционист

    4 10 Отговор

    До коментар #40 от "Що лъжеш а ?":

    Хаха, лъжа? Разбързал се е Тайпи, палатът на 200 декара площ го вдигнаха за 5 месеца, бачкат денонощно, защото му изтича времето в Турция, която ще гори и тресе, както никога досега.

    Коментиран от #44

  • 43 Папа Пии XXIV

    5 16 Отговор
    Турция незабавно трябва да се смели до 9-10 милиона население и земите и да се усвоят от Светата лига на гърци, еврей и християни ! Какво са се намърдали на проливите и хубавите земи по Егейското крайбрежие ? Трябва да бъдат върнат обратно по чукарите от където са дошли.

    Коментиран от #46, #66

  • 44 Сигурно си чел, ама

    9 3 Отговор

    До коментар #42 от "честен ционист":

    ЗА ЗАГРАБЕНАТА ОТ БРИТАНЦИТЕ ЗЕМЯ в Кипър
  • 45 Аскер

    9 1 Отговор

    До коментар #34 от "Ха ха ха":

    Чакаме ги с нетърпение.
  • 46 Турчин

    9 4 Отговор

    До коментар #43 от "Папа Пии XXIV":

    Опитай се да го направиш. Недей говори напразно.

    Коментиран от #47

  • 47 Папа Пии XXIV

    2 12 Отговор

    До коментар #46 от "Турчин":

    Няма какво да се опитваме , то вече се случва , плана е задействан !
    Връщаме всички кой от къде е и тръгваме на пред с огън и меч и ще пада голяма сеч на криви анадолски глави ! Дните ви са преброени !

    Коментиран от #56

  • 48 нашия

    6 3 Отговор

    До коментар #25 от "Какви са тези фантазии?":

    У МНОГО ГОЛЕМА ГРЕШКА СИ......7 дена за да се подготвим за 14 дневния план за завземане на Дарданелите.....операцията е разработена и отиграна нееднократно в ученията по границата с Турция...включително и с изпускането на стратегически построените язовири по поречието на Марица ,Арда и Тунджа....кои ти ги е наговорил тия глупости не знам ,НО със сигурност е бил страхлив родоотстъпник и мекотелен тип ....

    Коментиран от #71

  • 49 ха-ха-ха

    7 5 Отговор

    До коментар #14 от "честен ционист":

    Турците винаги са имали най добрите оръжия,не си мисли, че можем да победим турците. Армията им освен, че технологично са били винаги добри,а и по състав могат да ни глътнат за кафе пауза. Кеч войски,жп войски, строителни войски,не значи, че имаш войска,а безплатна работна ръка
  • 50 Българските турци

    10 3 Отговор

    До коментар #39 от "Трябва да си отмъстим":

    Константинопол и Ерусалим го разграбиха кръстоносците на средновековна Европа , а Двореца "храм" на Цар Соломон го сринаха Вавилонците и разпръснаха "прокълнатите" по четирите краища на света за да не могат никога да имат пак свое царство и за да не вилнеят със зулулумите си над човечеството !... Крътоносците и прокълнатите са отново в Ерусалим и чакат отново нови Вавилонци и съвременния Саладин да дойдат отново да ги разпердушинат и да ги изчегъртат завинаги от лицето на този свят !!! Амен !😊
  • 51 Празни приказки

    3 2 Отговор
    С информацията която Израел разполага, надали ще посмее да атакува втората по големина армия в НАТО.

    Коментиран от #52

  • 52 Няма да атакува в Турция

    4 0 Отговор

    До коментар #51 от "Празни приказки":

    Ползват плашилските методи на Путин. За всеки случай.
    Колкото до бункерния, подозирам, че няма да си играят да го плашат.
    Направо ще го думнат.
  • 53 Както казват

    4 5 Отговор
    В Америка....а бе вие защо биете....кюрдите?! Те турците първо да се махнат от Кипър който незаконно са окупирали,после да оставят кюрдите да си направят държава и чак тогава да говорят за другите престъпници
  • 54 Защото това ти е

    4 1 Отговор

    До коментар #21 от "Чекмедже бабаит":

    копейската мечта. Напълно неосъществима.
  • 55 Истината1

    3 4 Отговор
    Ердоган губи почва под краката си , загуби най големите градове в Турция , остават му само репресиите и фалшивите новини, пътник е като Путин.
  • 56 Българските турци

    7 5 Отговор

    До коментар #47 от "Папа Пии XXIV":

    Ние бяхме победители в битката, която водихме срещу седем държави в новата история. Когато държавите идваха да нахлуват в земите ни, те идваха до границите ни не с класически оръжия, а с модерни кораби и оръжия. По това време турската армия разполага с ограничени ресурси. Битката се е водила с ограничени оръжия и боеприпаси. Въпреки това постигнахме тази победа. Когато сравнявате турската армия, сравнявайте я с качество, а не с количество. Вижте състоянието на вярванията им, а не колко военна техника имат ...Да, знайте и това, че ТУРЦИЯ не е арабска държава ! Ние сме ТУРЦИ и сме готови за война по всяко време !!! Не само нашият АСКЕР, но ние като народ се раждаме воини, умираме воини ! Не се страхуваме от никого !...И ако решите да се биете с нас, ще се радваме ! Ние никога няма да се оттеглим и когато идвате да се биете с нас, елате готови за да бъдете унищожени !
    Турция няма нужда от фалшиви съюзници и мними приятели ! Достатъчно е всички да се съобразяват с Турция ! А за да ти се съобразяват с дипломацията и политиките са необходими трите основни компонента:
    1. Трябва да имаш Армия и военна индустрия с висок възпиращ ефект!
    2. Издръжлива на кризи и устойчива на финансови манипулации икономика !...
    3. Обединен и силно мотивиран народ с принципи !
    Днес Турция притежава и трите компонента с пълен капацитет и казва с Аскера "Сигурност и доверие за приятели , страх и паника за врага !"Горко на всеки който ни се изпречи!

    Коментиран от #57, #78

  • 57 Вие

    2 6 Отговор

    До коментар #56 от "Българските турци":

    Не може да се оправите с кюрдите ти за непобедима Турция ми говориш!! При едни санкции каквито наложиха на русия Турция приключва за няма е една година. Нямате суровини,енергийни източници и работите на ишлеме за запада вече 50 години. Виж китайците наистина заслужават респект.

    Коментиран от #59

  • 58 Такаа

    6 2 Отговор

    До коментар #41 от "Факти":

    Да навремето докараха корабите в Чанаккале Англичани,французи,италианци насъскаха гърците срещу турците както сега насъскват евреите но бяха разбити и избягаха с подвити опашки
  • 59 Българските турци

    5 3 Отговор

    До коментар #57 от "Вие":

    И китайците и турците ги има от времето когато те са градили Великата китайска стена за да спрат МЕТЕ Хан и ще ги има вовеки веков и в бъдеще ! За последно Аскера е громил европейци на Галиполи и Галиция през ПСВ и китайци в Корейската война !... Време е и американската СБИРЩИНА да опита вкуса на турския ПЕРДАХ !!!

    Коментиран от #62, #64, #76

  • 60 Ха ха ха

    2 2 Отговор
    На това му се казва активно мероприятие за отвличане на вниманието на турците от високата инфлация и безмислените войни на Ердоган с кюрдите.

    Коментиран от #65

  • 61 Глупости

    1 1 Отговор
    Ер8оган и зет му имат общ строителен бизнес със синовете на главатарите на Хамас. Затова е големият страх. Не че Израел ще ги нападат, страх ги е от Мосад.
  • 62 Божее

    2 4 Отговор

    До коментар #59 от "Българските турци":

    Ти къде слагаш Китай с тяхната хилядолетна история и Турция ??? Китай е донесъл много постижения на света а Турция...май само баклавата но не слагате орехи в нея и дори това не умеете. Вие сте се фиксирали в религията и миналото а Китай крачи в бъдещето. Нека ердонда ви набляга още повече на религиозното обучение..то много помага в точните науки
  • 63 Порно

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    През цялата ни история сме били по силни от Турция във военно отношение само в периода 1945 - 1949 г., когато от Съветския съюз получаваме над 3000 танка, 1500 самолета, хиляди оръдия , включително и самоходни. В техника сме ги превъзхождали между 10 и 20 пъти, и при война е можело да ги смачкаме, независимо от превъзходството им в жива сила. След като през 1949 Турция влиза в НАТО, американците започват бързо да ги превъоръжават. След това задачата на нашата армия бе да задържи турците до идването на войските на Одеския военен окръг. Сега взвод мигранти не можем да задържим, пък и никой няма да ни дойде на помощ.
  • 64 Бе то и

    1 1 Отговор

    До коментар #59 от "Българските турци":

    Монголите са имали силна армия и са влядяли доста народи но са били и останали изостанали неандарталци
  • 65 Българските турци

    4 2 Отговор

    До коментар #60 от "Ха ха ха":

    Турция не воюва с кюрди а от 40 години насам трепе терористите на ПКК които в началото бяха в инвентара на СССР и НРБ , а днес са на хранилката на САЩ и НАТО !.. В никоя история в света няма пример за такива "здрави и предани" съюзници както натовските съюзници на Турция !...Ние трепем въоръжени със съюзническо оръжие ТЕРОРИСТИ а не като Израел да сеем бомби над жени и деца и да рушим и взривяваме домове и къщи, училища и болници или религиозни храмове !...Човек се вживява когато се пролива кръв за род , родина и вяра !!!
  • 66 Дурхан

    1 1 Отговор

    До коментар #43 от "Папа Пии XXIV":

    Конете не умират заради това че на псетата им се яде конско месо ..
  • 67 турция

    2 3 Отговор
    на геврекчияте никой не я бръсне. Тоя се прави на интересен, защото е нищожество. Никой не обръща внимание на бръщолевенето му. Време е да си ходи.
  • 68 Стефан

    1 0 Отговор
    В общи линии това което е казал Девлет Бахчели са малко приказки за успокоение на по-радикалните мюсюлмани в Турция, и закачане на някой нов шаран към партията. Те турците и евреите са в традиционно добри отношения още от времето на Османската империя, та до сега - пресен спомен, как и двете страни помагаха на Азербайджан за Н. Карабах.
  • 69 Байрактар"70

    3 1 Отговор
    Турция хвърля стръв на Израел, но няма да се случи! А без повод Турция няма как да нападне! За това искат ООН да вземе някои такива решения, но и от там няма да стане. Израел много добре знаят, какво ще се случи с тях, сега, ако към Турция дойде един изстрел откъм тях! Едно се знае, но никъде не се споменава-- Турция вече е втората държава по въоръжение след Китай!

    Коментиран от #73

  • 70 Алфа ВЪЛК

    4 0 Отговор

    До коментар #39 от "Трябва да си отмъстим":

    Заповядайте! Ще ви посрещнем с ,,кахве" и баклава! А как ще ви изпратим --- от много приказки файда йок! Сам се досети!
  • 71 Елховски кашик 82-84 година

    3 0 Отговор

    До коментар #48 от "нашия":

    тИЯ ГИ РАЗПРАВЯЙ НА МАЛКИТЕ ДЕЦА.До 1983 година моя полк, Полкът на Бъларо-съветската дружба, който бе на първа линия и срещаше Одринските полкове никога не е играл настъпателни действия, а отбранителни. И с какво щеше да настъпваш, като до 1903 година танковия батальон ни бе с Т-34 от войната , от които при тревога на зелен район едва се добираха 1/3 от тях. После докараха едни изпърдели 55-ци от 50 тте години от източногерманския контингент. Да, бяхме по-добри като мобилност и темп на стрелба, за това имахме задача да удържим до пристигането на 10 армия от Одеския авОЕНЕН оКРЪГ. и ПОСЛЕ С УСКОРЕН МАРШ/ РАЗБИРАЙ - НА БЕГОМ/ СЕ ИЗТЕГЛЯХМЕ ДА БЛИЖЕМ РНИ В сЛИВЕНСКИЯ бАЛКАН, РАЙОНА НА иЧЕРА. тОЛКОЗ ОТ МЕН, А ТИ ТИЯ ФАНТАСМАГОРИИ ГИ РАЗПРААЙ НА ДЕДОВЦИТЕ У СЕЛСКИО ХОРЕМАГ ВЕЧЕР , СЛЕД КАТО ИЗДОИШ ОВЧИНЯТА.

    Коментиран от #72

  • 72 Грешка..

    2 0 Отговор

    До коментар #71 от "Елховски кашик 82-84 година":

    ..ВМЕСТО 1903 ДА СЕ ЧЕТЕ 1983 ГОДИНА
  • 73 Хи Хи Хии 🤣🤣🤣

    2 1 Отговор

    До коментар #69 от "Байрактар"70":

    Леко па ти бе, кво се кокошиниш. Най-добре въоръжената , ама без атомно оръжие. А Израел има на разположение по непотвърдени данни над 400 бойни заряда. Напълно достатъчни да направят Турция световен износител на стъкло и стъклени изделия- потури, шалвари и тем подобни атрибути. И Ердо много добре знае това. Кудкудяка само, колкото за вътрешна употрба, че лирата станА 5 стинки/ а беше лев до скоро/ иначе си прави алъш-вериша, като продава гориво за израелските танкове и самолети..дет са вика- Нищо лично. Просто бизнес..

    Коментиран от #77

  • 74 Дрогаре и дрогарки !

    0 1 Отговор
    Армия си немаме , ама да кажем едно “дерзайте “ на нашите ненаглядни турецки братушки от НАТО в свещената им борба с ционизЪма и империализЪма. Да здввствует българо-турецката дружба ! Българо-турецката дружба- от векове за векове !
  • 75 “Бронебойни патрони няма открити”

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "Трябва да си отмъстим":

    За “вековната злоба на роба” !
  • 76 да ти кажа ...

    1 0 Отговор

    До коментар #59 от "Българските турци":

    ..зЕми та попрочети некое книжле на таа тема... че ако не е била Българската армия, се го бехте заапали дебелия при Чанаккале и Галиполи. От тогава Чърчил не ни обича и искаше да праи България картофена нива...
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 да ти кажа ...

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "Българските турци":

    Абе, михлюзино...едни кюрди ви праат диви и щастливи бе.. ти си седнал тука смешки да ми разпрааш. Знаеш ли защо Чърчил искаше да разоре София на картофена нива.. заради подкрепата ни на Турция при Анаккале .. попрочети некое книжле, па тогава ми се прави на кот не си..
Новини по държави: