Отидете към основна версия

1 448 16

Италия обмисля съвместно разработване на ваксини с Русия

  • ваксини-
  • международно изложение инопром-
  • джанкарло джорджети-
  • съвместно създаване

Международното промишлено изложение „Инопром" е основната индустриална, търговска и износна платформа в Русия

Снимка: Shutterstock

Италия планира да намери възможности за съвместно създаване на ваксини срещу новата коронавирусна инфекция заедно с Русия. Това съобщи министърът на икономическото развитие на страната Джанкарло Джорджети на италианско-руския бизнес форум, който се провежда на мястото на международното изложение „Инопром", предава TACC.

„Тук има много важна възможност, това е съвместно изследване в областта на ваксините. И ние трябва да намерим най-добрите съвместни решения и да се възползваме от това", заяви Джорджети.

Международното промишлено изложение „Инопром" е основната индустриална, търговска и износна платформа в Русия. То се провежда ежегодно на територията на международния изложбен център Екатеринбург-Експо, който включва четири павилиона с обща площ от 50 хиляди квадратни метра и конгресен център с площ 41,6 хиляди квадратни метра.

През 2021 г. Италия е страната партньор на събитието. На площ от около 3 хиляди квадратни метра е представена експозицията на национални италиански компании. Изложбата продължава от 5 до 8 юли.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.

Свързани новини