5 Юли, 2021 17:54 1 447 16

Италия обмисля съвместно разработване на ваксини с Русия

  • ваксини-
  • международно изложение инопром-
  • джанкарло джорджети-
  • съвместно създаване

Международното промишлено изложение „Инопром" е основната индустриална, търговска и износна платформа в Русия

Италия обмисля съвместно разработване на ваксини с Русия - 1
Снимка: Shutterstock

Италия планира да намери възможности за съвместно създаване на ваксини срещу новата коронавирусна инфекция заедно с Русия. Това съобщи министърът на икономическото развитие на страната Джанкарло Джорджети на италианско-руския бизнес форум, който се провежда на мястото на международното изложение „Инопром", предава TACC.

„Тук има много важна възможност, това е съвместно изследване в областта на ваксините. И ние трябва да намерим най-добрите съвместни решения и да се възползваме от това", заяви Джорджети.

Международното промишлено изложение „Инопром" е основната индустриална, търговска и износна платформа в Русия. То се провежда ежегодно на територията на международния изложбен център Екатеринбург-Експо, който включва четири павилиона с обща площ от 50 хиляди квадратни метра и конгресен център с площ 41,6 хиляди квадратни метра.

През 2021 г. Италия е страната партньор на събитието. На площ от около 3 хиляди квадратни метра е представена експозицията на национални италиански компании. Изложбата продължава от 5 до 8 юли.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чудно

    14 6 Отговор
    Какво стана с българската ваксина, която преди няколко месеца уж беше на финална права? Има ли смисъл от БАН въобще?! Трябва ли да изхранваме хиляди "учени" за една прогноза на времвто?!

    Коментиран от #7, #11, #15

  • 2 asd

    15 1 Отговор
    Най-чистото решение. ЕС не може да им каже нищо... "мейд ин Итали". ХАХАХАХАХАХАХАХАХА
    Ганьовците даже и това не могат да "измислят".

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Kcaniba

    13 0 Отговор
    Сороснята е в траур!
    иовоминджев гризе вратовръзката
  • 5 Я го па тоя

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Рико":

    Абе професоре...-каква сигурност сме бе...-ако европейците не бяха платили рекета на Ердоган-знаеш ли каква сигурност щеше да видим? С тая телена ограда и с тази"могъща" армия щяхме да сме като пилци в свинарник...Откъде се взимате такива експерти незнам,?,?,?

    Коментиран от #10

  • 6 Абе пипи

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "Рико":

    Когато ти бай Ганьо пръскаше самочувствие в Европа-точно тогава руснаците сваляха чалмата от главата ти...ясно?

    Коментиран от #8

  • 7 Рошко

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "Чудно":

    То имаме ли такива "учени"пенсионирани полит комисари на хранилка
  • 8 Рико

    1 9 Отговор

    До коментар #6 от "Абе пипи":

    Българинът и през турско пътуваше от Виена до Александрия, да не говорим за Божи гроб. Руснакът живееше в землянка и го разменяха на бартер за кучета и гъски. "Импрерия"били, "освободители"! Нещастници. И днес сте си на същото интелектуално ниво на развитие.
  • 9 Рико

    0 3 Отговор
    Факти точка бг : бях написал че България е точка на стабилност. С добри думи за нашата дипломация в междусъседските ни отношения. Вие ме изтрихте! Аз пиша за мир и разбирателство, вие триете. На кого служите? Значи искате да няма мир и разбирателство? Утре ви пращам ДАНС.
  • 10 Рико

    0 3 Отговор

    До коментар #5 от "Я го па тоя":

    Каква ограда? Аз ти пиша за дипломация, ти ми развиваш бодлива тел. Що не си ходиш в Москва да целуваш Ленин, да живееш в европейска България нямаш качества.
  • 11 Киро казана

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Чудно":

    В прогнозата станаха много добри но от как има интернет и четат от чуждите професионални сайтове, иначе на глава от населението сме с най много академици, професори, доценти и член кореспондети, колко нови открития направиха за 30г и колко пара прахосаха? Заплати подръжка на университети и тнт ако тия пари ги бяха дали за добив и обработка на злато и други метали сега щяхме да сме в топ5 и ние да купуваме концесий от други държави....ами армията?

    Коментиран от #12

  • 12 Киро казана

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Киро казана":

    Армията 26-28 000 обща численост ( полиция 47 000 но в следващия коментар за тях ) 40 действащи генерала за останалия офицерски състав няма да споменавам колко е, за боеспособност, тренираност ( непозната дума след 1991г) и количество на въоръжението дума и лаф да не става, там е ужас...самолети стрелят по мишени и падът...след месецец намериха кутията му...ако бяха продължили още 2 седмици щяха да намерят даже Ноевия ковчег.

    Коментиран от #13

  • 13 Киро казана

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Киро казана":

    Полиция,,,не знам от де да захвана даже, най-голямата в Еропа и не само, а по продуктивност 10 пъти по слаба, нагли, коримпирани въртят криминални далавери за закриване са със другугите далажераджий ... Съдебна система е па за там немам думи...но да не забравяме че рибата се вмирисва от главата а това е ПОЛИТИКЪТ дето ги е забъркал тия ...пасти. Само трябва да сме на нокти защото последните ще ни продадът и историята и езикът за няколко гроша. Икономика, селско стопанство абе всичко е леш една ракия кат хората не мога си сваря.

    Коментиран от #14

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Тони

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Чудно":

    България винаги е имала отлична фармацевтика но в момента не ни е позволено да произвеждаме и да използваме наша продукция.
  • 16 ARGON

    2 0 Отговор
    Еврейска ковид-пропаганда.