Отидете към основна версия

1 130 21

Възможно ли е да отслабнем, ако редовно се храним в Макдоналдс

  • макдоналдс-
  • отслабване-
  • фитнес гуру-
  • съвети

Фитнес гуру твърди, че яденето на храна от популярната верига за бързо хранене всъщност може да ви помогне да отслабнете

Снимка: Shutterstock

Невероятно, но един фитнес гуру твърди, че яденето на храна от популярната верига за бързо хранене всъщност може да ви помогне да отслабнете, стига да спазвате няколко други строги правила, съобщи Mirror, цитиран от БГНЕС.

В Instagram Роузи Мей заяви: „Не се притеснявайте, че няма да ви кажа да замените бургера си със салата, защото никой няма да отиде в „Макдоналдс“ за салата. И няма да очаквам да смените бургера с говеждо месо с обикновен пилешки бургер, а ще ви покажа някои подобни заменки, които можете да направите. Ако гледате видеоклиповете ми, вече знаете, че когато става въпрос за отслабване, трябва да имате калориен дефицит“.


Роузи подчерта, че отслабването не трябва да се изразява в лишаване от хубава храна, въпреки че можете да спестите повече от 500 калории само от няколко прости замествания. Въпреки че 500 калории може да изглеждат незначителни, тя твърди, че те възлизат на 1 килограм за седмица и 52 килограма за година.

„Ястие номер едно е с големи пържени картофи, Двоен Quarter Pounder със сирене и кока-кола. Общо това хранене съдържа 1385 калории, което за повечето хора е голяма част от дневните им калории. И така, как можете да продължите да се наслаждавате на McDonald's, но с много по-малко калории? Най-лесната замяна е да смените колата с такава без захар, което означава, че ще спестите 212 калории. И честно казано, мисля, че вкусът е по-добър“, твърди Мей.

След това Роузи предлага да заменим голямата порция пържени картофи със средна. Обикновено в големите порции се съдържат около 444 калории, докато в средните има 337 калории - с над 100 по-малко.

И накрая сменяте двойния си Quarter Pounder със сирене с двоен чийзбургер. Като цяло това ще ви спести над 500 калории и все още ще имате двоен чийзбургер, пържени картофи и напитка. Но това не отнема всичките ви калории за деня. По този начин можете да се наслаждавате на неща като Макдоналдс, докато сте в процес на отслабване. Но не е задължително да е скучно, просто трябва да го правите умно“, добави фитнес гуруто.

Не е изненадващо, че видеото на Роузи събра вълна от положителни коментари в Instagram, като много хора, опитващи се да отслабнат, твърдят, че са изпробвали подобни стратегии.

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 11 гласа.

Свързани новини