28 Август, 2024 12:45 1 102 21

Възможно ли е да отслабнем, ако редовно се храним в Макдоналдс

  • макдоналдс-
  • отслабване-
  • фитнес гуру-
  • съвети

Фитнес гуру твърди, че яденето на храна от популярната верига за бързо хранене всъщност може да ви помогне да отслабнете

Възможно ли е да отслабнем, ако редовно се храним в Макдоналдс - 1
Снимка: Shutterstock

Невероятно, но един фитнес гуру твърди, че яденето на храна от популярната верига за бързо хранене всъщност може да ви помогне да отслабнете, стига да спазвате няколко други строги правила, съобщи Mirror, цитиран от БГНЕС.

В Instagram Роузи Мей заяви: „Не се притеснявайте, че няма да ви кажа да замените бургера си със салата, защото никой няма да отиде в „Макдоналдс“ за салата. И няма да очаквам да смените бургера с говеждо месо с обикновен пилешки бургер, а ще ви покажа някои подобни заменки, които можете да направите. Ако гледате видеоклиповете ми, вече знаете, че когато става въпрос за отслабване, трябва да имате калориен дефицит“.

View this post on Instagram

A post shared by Rosi May | Fat Loss Coach (@rosijayfitness)


Роузи подчерта, че отслабването не трябва да се изразява в лишаване от хубава храна, въпреки че можете да спестите повече от 500 калории само от няколко прости замествания. Въпреки че 500 калории може да изглеждат незначителни, тя твърди, че те възлизат на 1 килограм за седмица и 52 килограма за година.

„Ястие номер едно е с големи пържени картофи, Двоен Quarter Pounder със сирене и кока-кола. Общо това хранене съдържа 1385 калории, което за повечето хора е голяма част от дневните им калории. И така, как можете да продължите да се наслаждавате на McDonald's, но с много по-малко калории? Най-лесната замяна е да смените колата с такава без захар, което означава, че ще спестите 212 калории. И честно казано, мисля, че вкусът е по-добър“, твърди Мей.

След това Роузи предлага да заменим голямата порция пържени картофи със средна. Обикновено в големите порции се съдържат около 444 калории, докато в средните има 337 калории - с над 100 по-малко.

И накрая сменяте двойния си Quarter Pounder със сирене с двоен чийзбургер. Като цяло това ще ви спести над 500 калории и все още ще имате двоен чийзбургер, пържени картофи и напитка. Но това не отнема всичките ви калории за деня. По този начин можете да се наслаждавате на неща като Макдоналдс, докато сте в процес на отслабване. Но не е задължително да е скучно, просто трябва да го правите умно“, добави фитнес гуруто.

Не е изненадващо, че видеото на Роузи събра вълна от положителни коментари в Instagram, като много хора, опитващи се да отслабнат, твърдят, че са изпробвали подобни стратегии.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    17 7 Отговор
    След първия месец като ви замине черния дроб, на втория ще се стопите.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 А е възможно също така

    15 1 Отговор
    в крайна сметка да умрем. Преди години гледах един документален филм, в който американски учен си направи експеримента да яде 6 месеца само хотдози. На 4-ия трябваше да го откарат в спешното и едва оцеля.
  • 4 хахахахахахаха

    11 1 Отговор
    може може и летящо килимче може да имате….
  • 5 456

    10 1 Отговор
    Никога не купувам от там. Една от най-не здравословните храни. Хлебче което да издържа 1 година без да му има нещо... все едно сега сте си го купили... Няма как да няма някакви изкуствени добавки.
    Това е само един пример. В НЕТО го има този експеримент.

    Коментиран от #6, #11

  • 6 456

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "456":

    В нета
  • 7 Ха ха ха

    9 1 Отговор
    Най отровната храна е там
  • 8 Сейнт Питър

    8 1 Отговор
    Разбира се, погледнете американските прасета и ще се убедите !!! Слава Американу, слава Булгаристану и АМИН !!!
  • 9 гастроентеролози казаха да не се яде

    0 1 Отговор
    и пица и пиле на грил , ама не ги затвориха . измреха много хора и качиха кила, кръвно . а само вдигат цените . на морето скубат . и те ще фалират . в москва ги изгониха .
  • 10 Коментар

    4 1 Отговор
    Гледайте филма Supersize me - ще разберете
  • 11 честен ционист

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "456":

    90% от хляба в България се третира с пестициди, за да не хваща мухал.

    Коментиран от #18

  • 12 Фитнес Гуру Две

    7 1 Отговор
    Възможно е, но ако правите 2540 лицеви опори,1585 набирания на лост и 5892 км бягане на ден
  • 13 Боруна Лом

    2 1 Отговор
    ДА ВЪЗМОЖНО Е! КАТО ПОЛУЧИШ ЯЗВА, ГАСТРИТ,КОЛИТ И РЕД ДРУГИ СТОМАШНИ КИСЕЛИНИ !
  • 14 Така Така

    7 0 Отговор
    Може от 200 на 198,5кг. При редовно посещение получавате безплатна количка , за да си превозвате шкембето напред назад. Хит са в сащ
  • 15 Фон дер Миндер

    5 0 Отговор
    Редовното хранене в МКД наистина води до отслабване......умствено отслабване!!
  • 16 Стек със салата

    2 1 Отговор
    Другите глупости няма да ги чета.
  • 17 Става бе!

    6 1 Отговор
    Ако Макдоналдс ти е на 20 километра и всеки ден бягаш дотам и обратно що да не отслабнеш?
  • 18 Номер едно си!

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "честен ционист":

    Мухълът е гъбка и се трепе с фунгициди. Пестицидите са за буболечки и хвъркати. Като ги научиш ще ти кажа за хербицидите.
  • 19 БАРС

    4 0 Отговор
    СЕТИХ СЕ ЕДИН ВИЦ : ЕДНА БАБА ПЬТУВАЛА В АВТОБУСА ОТИВАЛА НА ГОСТИ ДА ВИДИ ВНУЧКАТА СИ.И ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА ГЛЕДА МАК ДОНАЛДС С ВИСОКАТА РЕКЛАМА И НА НЕЯ ЗНАЕТЕ КАКВО СЕ ВИЖДА ТА КАЗАЛА НА ВНУЧКАТА СИ НЕ ХОДИ БАБИ ДО МАК ДОНАЛДС ,ЧЕ ТАМ МОЖЕ КРЕМВИРШ В ЗАДНИКА ДА ТИ НАБУТАТ ТА БАБАТА КАТО ВИДЯЛА ОТ ДАЛЕКО РЕКЛАМАТА ХЛЕБЧЕ С КРЕМВИРШ И СЕ И СТОРИЛО ДРУГО ДЕ.
  • 20 д-р Емилова

    2 0 Отговор
    Ако досега сте яли на ден по 20 хамбургера от Макдоналдс и изведнъж минете на 3 на ден, то гарантирано ще отслабнете.

    Коментиран от #21

  • 21 БАРС

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "д-р Емилова":

    ПРЕДПРОЧИТАМ ДЮНЕР ДА ЯМ ОТ КОЛКОТО В НАЙ ВРЕДНАТА ВЕРИГА ОТ ПОЛУФАБРИКАТИ МАК ДОНАЛДС.ДО КОЛКОТО ЗНАМ ДЮНЕРА Е ДОКАЗАН ДИЕТИЧЕН.НЯКЪДЕ МУ КАЗВА ИЛИ ШУАРМА ИЛИ КЕБАП