Last news in Fakti

12 Януари, 2010 00:00 1 129 1

Най-дългият скок с Harley-Davidson

  • harley-davidson-
  • harley-davidson xr1200-
  • каскади

Преди месец ви показахме първите два бекфлипа с мотоциклети Harley-Davidson, направени от Крис Сал и Чък Кародърс, а тези дни човек от екипа на Крис е подобрил рекорда за най-дълъг скок с мотоциклет на легендарната американска марка.

Джак Уолкър е успял да прелети 157,6 фута (48 метра), като е любопитно, че той е използвал същия Harley-Davidson XR1200, с който Крис Сал направи бекфлипа. Припомняме ви, че машината е оборудвана с ендуро комплект, а теглото и е над 250кг.

За съжаление, рекордът не е официален и няма да бъде записан в никакви класации, но сме сигурни, че скоро Джак Уолкър ще направи нов опит пред независимо жури, което да го регистрира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 maistora

    1 0 Отговор
    tez sa normalni