Last news in Fakti

18 Юли, 2021 12:00 11 701 19

Най-скъпият мотоциклет в mobile.bg

  • мотоциклет-
  • harley-davidson-
  • mobile.bg
Най-скъпият мотоциклет в mobile.bg - 1

В най-големия сайт за автомобили в България, запалените по двуколесните моторни возила могат да открият всевъзможни марки и модели. С други думи всичко каквото се продава у нас, от 50-кубикови скутери за "жълти стотинки", до свръхлуксозни мотоциклети предлагащи се за петцифрени суми, е събрано в картотеката на mobile.bg.

Но най-скъпите коли винаги са представлявали интерес за нашите потребители и ние периодично ви показваме кои са те. Сега решихме да ви покажем кой е най-скъпия мотоциклет в mobile.bg към момента. Това е екземпляр от култовата марка Harley-Davidson, който се продава за внушителната сума от 78 000 лв. Повече за този мотоциклет, вижте ТУК.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СКЪП Е

    25 19 Отговор
    за нищо НЕ СТАВА - ТЕЖЪК БОКЛУК - НЯМА ПРОДАВАНЕ !
  • 2 Моторист

    23 18 Отговор
    Половин тон американски скраб, не можещ да се перчи и на 600 кубикова Хонда или Ямаха!

    Коментиран от #3

  • 3 Стар моторист

    17 6 Отговор

    До коментар #2 от "Моторист":

    Осемстотин кубикова ямаха с минимални обороти при които може все пак да се язди в порядъкан а 5-6 хиляди и дето дупето ти седи по-високо от главата... не, забрави. Такова "пищяло", детослед 10 мин. езда и си се сханал все едно си спал на течение? Не, мерси.
    Мотоциклета, който е обект на статията е МОТОЦИКЛЕТ за истински мъже. Не е за хлапета. Те нямат сили да го свалят от степенка дори.
    С такава машина, спокойно можеш да минеш 1000 км. днес, да спреш някъде край пътя в близост до някое езеро или ручейче, да запалиш огън и докато разпънеш палатката за нощуване, едно фино гадже да се занимава с приготвяне на вечерята.
    За останалото си прав, но знай, че машина, която не е тежка, не е машина. ЮДруг е въпроса с цената, която и според мен е неоправдано висока.

    Коментиран от #5, #7, #19

  • 4 факт

    3 26 Отговор
    Какви ямахи какви хонди япончетата никога не да могли да правят мотори.
  • 5 Миро

    9 5 Отговор

    До коментар #3 от "Стар моторист":

    Когато вземеш такъв мотор няма да спиш на палатка има хотели за това !

    Коментиран от #8

  • 6 гфр

    8 6 Отговор
    Гладни кокошки просо сануват алооо тази марка е за богаташи не е за коментиращите 1-2-3 никога няма да карате тази марка колкото и да ревете капиш
  • 7 Komapak

    15 0 Отговор

    До коментар #3 от "Стар моторист":

    Бил съм в магазина на Харлей около Инголщадт. Цените започват от 4800 евро до 24000. Не разбирам много, но за цената си прав. Много са надценени в България. Мазилата за кожа на тази фирма са уникално добри. Правени са в Бразилия, но те разбират от кожи.
  • 8 Стар моторист

    13 2 Отговор

    До коментар #5 от "Миро":

    Хем си прав, хем не си, но то всичко е до вкус и стил. Да, в хотел се спи по-спокойно и удобно, но някак си се губи тоя чар, дето има сапнето на "диво".
    Искам да кажа, че ако не си купил тоя мотоциклет, за да се показваш с него, а си го купил по старата, рокерска презумпция "Вятър в косите и свобода на духа", то спането на открито, някъде далеко от обременяващите удобства на цивилиацията си е това, което е истински ценно в ОлдСкуул- мотоциклетната култура.
    За жалост в това забързано ежедневие и тоя глад на който сме обречени, все по-рядко някой може да си позволи да живее "диво", защото това вече е лукс. Жалко, а е имало такива времена.

    Коментиран от #10

  • 9 Кокала

    1 22 Отговор
    Мотори се правят в Сащ Италия Велика Британия и Германия япончетата не играят
  • 10 Mcjohnny

    13 0 Отговор

    До коментар #8 от "Стар моторист":

    Колега, истински си прав за свободата, вятъра в косите, без часовник и график, но това е начин на живот, един вид религия и тн......, все неща, които псевдо-мотористите няма как да разберат и все ще спорят. Що се отнася до Харли и японските му конкуренти, смело мога да твърдя от личен опит, че царя на чопъра е Honda VTX, като издръжливост, надежност, комфорт - верен, като немска овчарка, а Харли след 1995 насам е само марката за съжаление, както при колите е Мерцедес - тръгваш и не знаеш, дали ще стигнеш на ход!!! Нека да порим вятъра и да се забавляваме, а с какво няма значение! Успех
  • 11 comment

    12 3 Отговор
    Цената е такава, защото с него върви камион-работилница от компанията, с шофьор и екип механици. Ами не е евтино удоволствието!!! :P
  • 12 факт

    4 14 Отговор
    Хаха чопър и хонда тия жълтури освен да крадат друго могат ли и Харли и Индиан а и новият на Бмв са стократно по добри чопъри от японските недоразумения при писторите нещата са ясни Бмв 1000рр Дукати и Априлиа
    Адвенчърите също Трайъмф Бмв Ктм
  • 13 Лес Пол

    3 5 Отговор
    Хонда моторът на бедните.
    И в българия имаше рокаджии дето искаха да изкарат кремона на нивото на Гибсън ама...
  • 14 Не се карайте

    3 0 Отговор
    Базовата цена на тоя модел в Щатите е от 40,599 долара и като сравнявам снимките на базовия модел, със снимките от обявата, ми става ясно, че моторът в мобилето не е базов и като се има предвид, че докарването, таксите и куп други щуротии също струва пари, смятам че спокойно цената си е такава, каквато е дадена. А и продавачът трябва да изкара някой лев, иначе защо ще го продава.

    Коментиран от #15

  • 15 факт

    2 6 Отговор

    До коментар #14 от "Не се карайте":

    Не бе не се караме ама и да ме убеждават че тпите жълтури правят мотори е смешно
  • 16 гог

    3 0 Отговор
    С тоя ветробран взет от стара МЗ-ка нещо ми грознее.
  • 17 tate

    2 0 Отговор
    Голяма новина ,най-скъпият компресор както казваше един познат 1600 кубика и гордите 55 коня ,тва за неговата Ямаха но и за този чурук е същото !! ШУМЕН КОМПРЕСОР и нищо друго

    Коментиран от #18

  • 18 tate

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "tate":

    И без да ми обяснявате за "Киселото грозде" !! Има мотори като Мотогуци ,БМВ ,Нортън дето си ме кефят па дори и Хонда ГолдУинг на фона та всички "Чопъри" КОМПРЕСОРИ !!!
  • 19 моторджия

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Стар моторист":

    Ква палатка, какво излизане извън пътя бе колега? Я му виж клиренса. Това чудо на техниката извън хАсфалта ще заоре на момента. Това е само и единствено за хубави пътища. Освен това, виждам, че никога не си карал Харлей. Вземи седни и пак ще говорим как ще ги минеш тези 1000 км. Не, че не можеш, но главата ти ще стане на тъпан от шума и ръцете и тялото няма да ги чувстваш от вибрациите. Много хора се заблуждават от филмите и рекламите, че Харлей са мотори за дълги турове, но не е точно така. Има си отделен клас мотоциклети, които са точно за това. А най-доброто за дълго се нарича Honda Gold Wing. Ако имаш възможност покарай и ще разбереш, че този мотор е от друга вселена. Просто няма аналог за дълги пътувания. За по-малко пари препоръчвам TRACER 9 GT. От 2 месеца го имам. Много добра машина!