Last news in Fakti

2 Август, 2003 22:35 781 0

През септември - нова автомобилна фиеста

  • франкфурт-
  • автомобилно изложение

И през тази година месец септември ще бъде наситен с достатъчно автомобилни страсти. В столица на четириколесните от цял свят за близо две седмици ще се превърне Франкфурт на Майн. За това, че ще има достатъчно нов материал за дискусии свидетелства фактът, че само германските автомобилни гиганти ще изложат на показ 73 нови модела.

Иначе на юбилейното 60-о поред изложение в германския мегаполис ще се наблюдава респектиращо международно участие. Както винаги е било. Очакват се над 1000 изложители от 40 страни от няколко различни континента.

Посетителите ще имат възможността да разгледат най-новите модели автомобили, мотоциклети, както и последните достижения в областта на автотехнологиите. Същевременно с това за хората с билетчета са предвидени и редица атракции. Освен да се полюбуват на предпочитаните от тях марки, посетителите ще могат (естествено срещу подходящо заплащане) да правят тестови обиколки с някои от четириколесните. Ще бъде организирано и офроуд-състезание с моделите с висока проходимост. Почитателите на Формула 1 ще могат да проследяват на огромни видеостени историята на култовия шампионат от момента на зараждането му.

Организаторите очакват да бъдат привлечени над 850 000 гости, които ще имат възможността да се насладят на близо 100 световни премиери на нови возила. От 11 до 21 септември във Франкфурт на Майн ще покажат блясък модели като Smart Forfour, BMW X3, Mazda 3, VW Golf V, Opel Astra C, Maserati Quattroporte, Mercedes-Benz SLR McLaren, BMW 6 и др. Повечето от премиерите пък ще се появят в дилърските центрове още през тази година.

През двете седмици на автошоуто изложбената зала във Франкфурт ще бъде отворена всеки ден от 9 до 19 часа. Нормален билет за деня струва 15 евро, а след 15.00 часа всеки ден можете да закупите такъв само за 8 евро. Ако сте категорични в намерението си да посетите тазгодишното автомобилно изложение във Франкфурт на Майн можете още сега да си осигурите билети за вход на Интернет-адрес: www.iia.de, чрез заявка по e-mail: [email protected], или по факс: 0049-69-97507261. Информация за изложението можете да получите по всяко време на телефон: 0049-69-97507252


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА