Last news in Fakti

4 Април, 2022 09:59 1 647 3

Отмениха автомобилното изложение в Пекин

  • пекин-
  • автосалон-
  • автомобилно изложение

По план то трябваше да започне на 21 април

Отмениха автомобилното изложение в Пекин - 1

Автомобилното изложение в Пекин е едно от водещите автомобилни събития в света и след като през последните години то не се състоя поради пандемични обстоятелства, организаторите съобщиха, че през тази година то ще се проведе в последната седмица на април. През изминалия уикенд нещата, обаче се обърнаха и от Auto China съобщиха, че изложение няма да има.

Отмениха автомобилното изложение в Пекин

По план то трябваше да започне на 21 април и да продължи до 30 април, но това няма да се случи. Организаторите се позовават на пандемията с COVID-19, която изглежда и тази година ще промени плановете на мнозина. В съобщение до медиите се казва, че ще се наблюдава много стриктно за развитието на пандемията и на по-късен етап ще бъде съобщена новата дата, когато изложението ще се състои.

Отмениха автомобилното изложение в Пекин

Някои интересни коли, които очаквахме да се появят там са изцяло електрическата 7 Series на BMW, която дебютира на 20 април и BMW i3, което от компанията показаха през изминалата седмица. От Volkswagen трябваше да се включат с наследника на Passat Sedan – Aero B, както и други електрически концепти.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не е загуба

    6 1 Отговор
    Няма да гледат биклюците на фв и бмв
  • 2 fon4o

    5 0 Отговор
    Щом китайците отменят събитието, очакват нещо.... Звучи притеснително. От няколко дена бройките им с КОВИД отново гърмят жестоко нагоре. Май соросоидите са ни приготвили новия щам...Знаех си, че няма да ни оставят намира.

    Коментиран от #3

  • 3 факт

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "fon4o":

    Няма страшно нали имаше омикрон отслабва необратимо.