Last news in Fakti

24 Август, 2015 07:00 6 051 1

Производителят на окачвания Marzocchi затваря врати

  • marzocchi
Световноизвестният производител на окачвания Marzocchi ще прекрати своите дейности, това обяви компанията майка - Tenneco Inc. Марката е създадена през далечната 1949-та от братята Стефано и Гулиелмо Марцоки и от тогава се занимава с производството на индустриални хидравлични системи и окачвания за мотори и велосипеди. 
Още в началото на годината се появиха слухове за трудните времена през, които преминава компанията. Ще се наложи закриването на цели 138 работни места, като 127 от тях са персонала на фабриката намираща се в италианския град Болоня. За пълната и ликвидация ще са нужни цели 27 милиона евро, които да покрият всичките разходи. 
Един от обсъжданите възможни варианти е, че са били нужни много големи инвестиции, за да издържи на суровата конкуренция от страна на WP и Ohlins. Това решение е взето само три години след, като Tenneco придобива компанията. То естествено ще засегне много производители използващи продуктите им, като според Tenneco те ще организират прехвърлянето към друг производител, който за сега остава необозначен.
 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 асдвасд

    1 0 Отговор
    НЕОБОЗНАЧЕН!