Last news in Fakti

13 Април, 2016 01:00 4 130 5

Хората на две колела са от друго измерение

В това онборд видео от мотора на Питър Хикман спечелил Macau Grand Prix можем без много мислене да отсъдим защо състезанията с машини на две колела имат много повече емоция и неочакван край от тези на четири, които в последно време бяха култивирани достатъчно много. Камерата монтирана върху състезателния Briggs BMW S1000RR наистина ни поставя в друго измерение или електронна игра особено на това трасе оградено с метални мантинели или бетонни стени. Клипът спокойно може да бъде сравнен с психо състезанието за обиколката на о-в Ман, което в последните години протича доста "спокойно" и няма тежки инциденти. Всъщност Питър е участник в най-безумното състезание на остров Ман и от там можем да разберем нивото на способностите му. Подгответе се за настръхване и студена пот по обичайните места и натиснете бутона play.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    0 0 Отговор
    Ето Ви друг човек с друг (електрически) мотор от друго измерение.
    https://www.youtube.com/watch?v=dkx1hMNiIRM
  • 2 гост

    1 0 Отговор
    Малиииии, то страшна работа, тва ще е яко вдигане на адреналина.
  • 3 Sukme

    0 2 Отговор
    дали ще са на две или четири колела, БМВ винаги мачкат!

    Коментиран от #4

  • 4 гостенинЪ

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Sukme":

    мачка на баба ти фърчилото :) 1299 Panigale, ZX-10 или R1M и играта свършва, ама квадратните фенчета на перки не са им ясни някои работи...
  • 5 Киро

    0 1 Отговор
    Да, от друго измерение са тия, дето карат по състезанията - от измерението на джуджетата, дето са 60 кила с напикани гащи!