Last news in Fakti

2 Октомври, 2017 05:00 1 704 3

Много в малко - McLaren 570GT

McLaren изживяват своя ренесанс и в момента моделната им гама е разделена на три класа. В най-ниския от тях - Sport Series се намира един видимо по-нормален автомобил, който да бъде лесен за ежедневна употреба - 570. Това обаче, не означава, че той няма потенциал и видяхме много случаи, в които всява смут в доказаните си тежки конкуренти. От една страна той разполага с 570 конски сили идващи от добре познатия 3.8-литров двигател, а от друга - по-интересното - килограмите. Те са само 1313 и означават внушителното съотношение от маса към мощност от 2.3 към 1. Това отчасти идва и от класическото задно предаване, което носи и завидна порция забавления, като гледаме усмивката на водещия на Top Gear - Крис Харис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йото

    4 3 Отговор
    Производител развиващ се ежедневно, с гама от поне 5-6 автомобила. Не е като японското гюле GT-R, за 10 години малко коне отгоре и нова броня. Импотенти

    Коментиран от #2

  • 2 онясголемиячепнагоставустата

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Йото":

    Това защото ГТР са го разработвали бая годинки. Те ако немците се бавеха по 10 години да разработват модел ехее.
  • 3 Киббик

    1 0 Отговор
    МакЛарена е скалпел, Нисан ГТ-Р е чук. Има нужда и от двамата.