Last news in Fakti

2 Октомври, 2017 16:42 2 568 8

Пикап на Range Rover по български

Балканската среда предразполага към странни и в повечето случаи безумни творения като това, на което попаднахме случайно някъде из Балкана. Ето какво определение ни дойде за това осакатено британско возило.

Range Rover пикап - замества конете и магаретата при работа в пресечена местност и тежки терени. Вижда се как българинът отново се е направил на майстор и буквално е разчленил луксозното возило, за да си спести нуждата от грижа за животинската тяга за покоряването на тези райони.Този модел на Land Rover са с двигатели на BMW и въздушно окачване, при което транспортирането на дървен материал в гората ще е безпроблемно и дървосекачите ще се возят във комфорт от дърво на дърво.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сопола

    1 9 Отговор
    Грозна гледка ама много грозна гледка,ужасна даже.

    Коментиран от #3

  • 2 Боцмана

    3 6 Отговор
    Изък за Роувра
  • 3 Случаен

    19 0 Отговор

    До коментар #1 от "Сопола":

    Грозна ама практична. Човека си е решил че от това има нужда-направил го е...И бъди сигурен ,че не чака да му даваш точно ти оценки...

    Коментиран от #4

  • 4 Газ на Ваз

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Случаен":

    Барво
  • 5 Пазарен Либерализатор

    6 2 Отговор
    Още не е довършен проекта, дишайте спокойно. Както му трябва така си го пригажда човека.

    Коментиран от #6

  • 6 БМВ то

    0 6 Отговор

    До коментар #5 от "Пазарен Либерализатор":

    Много ги разбираш ти .Какво ти хареса този кенеф не разбрах.

    Коментиран от #7

  • 7 Пазарен Либерализатор

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "БМВ то":

    Това, че като бъде завършен ще минава от там, където ти няма да можеш да минеш пеш. А, и това, че човека ще си кара дръва с него. Сещаш се :)
  • 8 Далавера баче

    3 0 Отговор
    Ще си крадне дръва без спирка докато пикапо не свърши както е натоварен на паркинга на горското . Но не го ли гепат ъри месеца може и за по новия да изкара и пак да го среже