Last news in Fakti

13 Април, 2018 10:11 13 689 15

Най-евтиният нов Ford Focus

  • ford-
  • focus
Най-евтиният нов Ford Focus - 1

Компанията Ford публикува фотографии на най-достъпното предложение за новия Focus. Става дума за базовата модификация Trend, която в германия ще се предлага за 18 700 евро. Топ вариантът Titanium пък ще започва с цени от 25 200 евро, а с максимален брой екстри цената му ще достига до 40 000 евро.

Най-евтиният нов Ford Focus

Базовият Focus ще се предлага само с еднолитров EcoBoost двигател с мощност 85 конски сили и с шестстепенна механична скоростна кутия. В оборудването му влизат климатик, ел.стъкла, а така също и аудиосистема с малък цветен екран и Bluetooth. Автомобилът не разполага с фарова против мъгла, а основните светлини са халогенни. Джантите са 16-цолови метални.

Най-евтиният нов Ford Focus


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 123

    17 6 Отговор
    После ще се чудят защо се купуват Дачия или корейски марки.
  • 3 Анонимен

    17 6 Отговор
    Тези луди ли са. Толкова струва един недвижим имот който не се обезценява.
  • 4 wtf

    12 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Германия базовият i30 N с 250 к.с. струва €29 700,

    Коментиран от #9

  • 5 вижся

    4 1 Отговор
    ей заради ей такива изпълнения към фирми стават коли на годината
  • 6 Алфа Ромео

    14 1 Отговор
    За обикновения българин дори тази базова модификация е непосилна, нещастно племе сме, имаме да изкупуваме доста грехове май.....
  • 7 Иван

    7 0 Отговор
    Ако здравината му е като по-старите модели си заслужава макар, че тия 1 литрови двигатели с компресор нещо не са ми по вкуса.
  • 8 гост

    4 6 Отговор
    У нас ще е на 35х.лв, което е много на фона на Меган например, Типо, Астра, Ц4, дори Голф. Да не говорим за Сандеро. После ще се чудят защо не се продава.
  • 9 Жоро

    32 3 Отговор

    До коментар #4 от "wtf":

    Базовия модел на ST е 26 400 Евро в Немско.

    Сегашната ми кола е Фокус 1.0 Еко бууст 100к.с. базов модел + пакет климатроник - цената му е 26 000лв.
    Не е бегачка на правите, но за сметка на това окачването е много по-добро от това на конкурентите и в завоите усещането е много добро.
    Проблеми за година и половина и 27 000км+ не съм имал.
    Обслужването не е скъпо - по-малко от 1 месечна вноска на лизинга е.
    Общо взето в този клас колите ако отворите ценовите листи ще видите, че нямат огромна разлика... вървежа също няма да се различава кой знае колко.
    Вътре някоя ще има една екстра, а другата ще има нещо друго.
    В крайна сметка си взимате това, което ви харесва на вас най-много като визия.
    99% от коментиращите надали са карали нова кола, но правят устите до небето.
  • 10 Ivan

    7 8 Отговор
    За 38000лева надали ще се кача на това нещо.
    Не че фокус е лоша кола, напротив , Ст и Рс са доста привлекателни. Но 38 бона и с железни джанти , 85 коня ппфппфпф. Бих избрал къде къде по добър автомобил, варианти много за тези пари. А тва че е нова , голям прас..
  • 11 жалко

    5 1 Отговор
    Никога не съм харесвал форд като марка, еле пък колите им в среден клас (ескорт/фокус), но уважавам Хенри Форд като личност. Тъкмо онзи ден като видях снимките на новият фокус си казах "най-после нещо симпатично на разумна цена в средния клас" и се замечтах, как ще продам 15 годишното бмв и ще се кача на чисто нова кола. Гледайки цените в мото пфое на вече предишния фокус, чиято базова цена започва от около 26000лв се амбицирах сериозно за новият фокус (който до няколко месеца ще се продавам). Ама йок - няма да го бъде явно. Не мие ясно защо е това огромно увеличение в цената на базовия модел (стария за около 26 000 лева, а новият 17 000 евро, което са към 34 000лв). Няма да е нов фокус, не и за такива цени. По-добре нов сивик (също с много висока цена спрямо предишния модел), корола или мазда 3.

    Коментиран от #12

  • 12 Жоро

    7 1 Отговор

    До коментар #11 от "жалко":

    Отвори ценовата листа на Mazda 3 - най базово ниво на оборудване 29 980 100 к.с. бензин само с климатик (казах ти, че моята я взех с климатроник за 26 000лв , отдлено двигателя е с турбина).
    Това, че цената в Германия ще е 17 000 евро, не означава, че тук ще е 34 000лв. защото съм съгласен, че за тези пари вече отива в горен сегмент. От Форд изрично са обещали, че няма да вдигат цените.
    Виж ако примерно за тези пари се включват различни екстри и цената стане съпоставима с i30, ceed, Mazda 3 е ок.
    Не мисля, че Форд могат да си го позволят да предлагат кола на цени много по-високи от конкурентите им.
  • 13 Ввв

    4 1 Отговор
    Mazda 3 е значително поскъпнала,но пък красива,абе въпрос на вкус като цяло
  • 14 ежко бежко

    0 0 Отговор
    не само на вкус!
  • 15 йордан

    0 0 Отговор
    Не може малък двигател - екобот 1.00 да е със 150 конски сили. ТОВА ЗНАЧИ , ЧЕ ЩЕ Е СТРАШНО ЧУПЛИВ И НЕТРАЕН. Двигател със 150 коня трябва да е поне 1,5 кубика, иначе другото е пълна пикня.