Last news in Fakti

5 Март, 2010 13:28 1 922 0

2010 Triumph Rocket III Roadster/Touring

  • triumph rocket iii roadster-
  • triumph

  Ако Triumph Rocket III Roadster 2010 не води класациите в клас power cruiser , не знам кой тогава. Изненадващо лесен е за водене, страхотно изпълнен и изключително добре изглеждащ, британският мотоциклет с най - голям производствен капацитет е на пазара и е готов да вземе най - доброто, точно както направи и миналата година.

Докато круизърите като America и Speedmaster бяха преправени в края на миналата година със система за впръскване на горивото, което им гарантира, че Евро 3 разпоредбите са спазени, моделите Rocket III се намират в ситуацията "каквото можахме, направихме" и продължават да извличат все повече мощност от чудовищния три цилиндров редовак, докато цялата машина претендира да е много по добре изпълнена. Но това ще можем да преценим след появата му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА