26 Март, 2010 11:31 4 767 5

Откриване на мото сезон 2010 в София

  • мото сезон 2010-
  • бърза помощ-
  • йорданка фандъкова-
  • милена славова

Традицията повелява: последната събота на месец март да бъде стартът на новия МОТО СЕЗОН. Така ще се случи и тази година - MOTO.BG кани всички фенове на моторите на 27 март от 09:00ч пред храм паметник „Ал.Невски”.

На събитието ще бъде представена нова Бърза помощ - това маркира първото публично частно партньорство в областта на спешната медицинска помощ.

След традиционния водосвет за много и безаварийни километри, кметът на София, г-жа Йорданка Фандъкова, ще открие официално МОТО СЕЗОН 2010.

Ще бъде спазена още една традиция - рок музиката ще бъде качена  на движеща се платформа, която ще съпътства шествието от мотори. Колоната ще потегли в 11:00ч, с полицейски кордон, по маршрут пл. „Ал.Невски”, ул. „Оборище”, бул. „В. Левски”, бул. „Сливница”, ул. „Шосе Банкя”.

Крайната дестинация е хиподрумът в гр.Банкя, където ще има организирани демонстрации и игри. В кулминацията на вечерта на сцената ще излезе Милена Славова, която ще забие точно в 20:00ч.

За по-голямо удобство ще има обособено място за палатков лагер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gen

    15 0 Отговор
    super
  • 2 vincenco

    13 0 Отговор
    Pozdravi za vsi4ki rokeri i skuteristi i umnata s gasta :} osobenno v grada.
  • 3 vincenco

    8 1 Отговор
    Крайната дестинация е хиподрумът в гр.Банкя, където ще има организирани демонстрации и игри. В кулминацията на вечерта на сцената ще излезе Милена Славова, която ще забие точно в 20:00ч. Organizaciata na igrite ot bratia Dangovi i tigrite li 6te e? :}
  • 4 motorista

    6 1 Отговор
    superrr
  • 5 Honda Transalp

    5 1 Отговор
    относно мнението на колегата с BMW-to незнам поради каква причина но тези които карат такива коли си мислят че 1. по добро превозно средство от колите няма и 2. мислят се за най бързите за най готините и са най високомерни. Приятелю мотористите сме много по задружни и предприемчиви от колкото вие по BMW срещите , събирате се 10 човека ръмжите и се мислите за готини ! Поздрави на колегите с петрол в кръвта (мотористите)