19 Април, 2010 11:27 1 718 3

Плюеща каска

  • каска-
  • snot gun

Да, прочели сте правилно! Вече съществува ново изобретение, наречено „Snot Gun”, което е създадено да изсмуква слюнка от устата на моториста и да я изстрелва назад от каската към някой агресивен и нахален шофьор или моторист. Никога до сега не сме подозирали, че такова съоръжение може да се измисли, но ето че е факт.

Snot Gun работи чрез някакъв вид хидравлична система, която позволява да плюете в приспособление в устата. Тогава слюнката преминава през тръба към външната част на каската, където бива изстреляна на близо два и половина метра! Човекът, изобретил тази изумителна каска в момента търси производител и дори е произвел няколко сам, които да продава на цена от $135.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 koko

    2 1 Отговор
    opredeleno 6te si kypq takava :D
  • 2 Цветин

    4 0 Отговор
    това е пълна лудост... недай се боже човек да падне... и това нещо като му се забие в главата. ще има даси плюе през ковчега до като е закупан...
  • 3 led

    2 0 Отговор
    незнам за какво е само този нагревател от кафемашина дето го е сложил сигурно нагрява каската докато мозакът не се свари и изтече през маркучите . това е пълна глупост. незнам каква слюнка трябва да събере човек че да напълни тази цялата инсталация от маркучи