Last news in Fakti

28 Септември, 2018 08:24 19 469 15

Неокласика за ексцентрични богаташи

  • bufori-
  • geneva
Неокласика за ексцентрични богаташи - 1

Ако сте човек с големи финансови възможности, но искате да се различавате от останалите финансово симпатични хора, то ви трябва и различен автомобил. Именно на това залага една малко известна в Европа и у нас компания, наричаща се Bufori. Тази фирма е базирана в Малайзия и произвежда ограничено количество свръхлуксозни неокласики в стил 40-те години на миналия век.

Неокласика за ексцентрични богаташи

Моделът, който се ползва с най-голямо търсене се нарича Geneva и беше показан за първи път именно на автосалона в Женева, през 2010-а. Мнозина още тогава предрекоха много скорошна смърт на марката, но и до ден-днешен тя продължава да радва богати ексцентрици, най-вече от Китай и Близкия Изток. Geneva е оборудвана с 6.1-литров двигател Hemi от Chrysler.

Неокласика за ексцентрични богаташи

V-образният осмак развива мощност от 430 к.с. и въртящ момент от 586 Нм. Въпреки внушителните размери и недотам съвършената аеродинамика лимузината лепи стотака за по-малко от 6 секунди и достига скорост от 260 км/ч. Това, на което разчитат от компанията обаче не се крие под капака, а в салона. Той е свръхлуксозен, разполага със задни врати, отварящи се обратно на посоката на движение.

Неокласика за ексцентрични богаташи

Пътниците в неокласическата лимузина ще се наслаждават на лукс от класата на Rolls-Royce. Интериорът е тапициран с възможно най-качествените кожи и дървесини. В задната част на салона има кафемашина, комплект прибори за приготвянето и поднасянето на чай, хладилник, климатизиран шкаф за пури и дори сейф. Задните седалки са напълно регулируеми и разполагат с масички и монитори с висока резолюция. Всичкият този лукс си има и подобаваща цена - $350 000.

Неокласика за ексцентрични богаташи


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    42 21 Отговор
    И кое ще ме накара да не си купя ролс или бентли или майбах а ше зема тоз дарак като цените са еднакви?
  • 2 Alfa Romeo

    26 9 Отговор
    За ИСТИНСКИ богаташи това, за фалшиви Ролс, Бентли и тем подобни хахаха
  • 3 Пейо

    28 3 Отговор
    Е то винаги е имало хора, богаташи разбира се, които си падат по класически автомобили. В този случай имаме модерен автомобил с лукс от 21-век, облечен в стари, класически "одежди". Няма лошо, като им харесва и имат пари - да купуват. Аз лично не бих, защото съм фен на по-модерната визия, но хора и вкусове всякакви. :-)
  • 4 Пернишки винкел

    8 0 Отговор
    Малиииииийййй
  • 5 CL500

    14 13 Отговор
    Ужасно грозна визия, изглежда ядски недодялано и евтино. Искали са да придадат съвременно излъчване на класически форми, но са далеч от една дума - ФИНЕС. Няма как да се обясни по-точно, просто линиите на радиаторната решетка, бронята, тези фарове, всичко е ужасно. Нито английско достолепие, нито италиански финес. А в интериора най-много правят впечатление ужасните седалки. Не знам какви кожи са използвани, но самият модел на седалките е в стил Жигула, личи си, че го няма оня супер комфорт, като на лидерите в бранша. Не са като супер скъпи кресла, да потънеш в тях и да се отпуснеш с масаж. Те дори не изглеждат перфорирани за обдухване, съмнявам се да имат масажи и т.н.. С 2 думи - ужасно недомислена кола, затова и, както пише, клиентите и са само араби и китайци. какво повече да говорим...
  • 6 Коментара

    7 5 Отговор
    Скъпо ама грозно! Като за истинско парвеню...
  • 7 recar0

    16 2 Отговор
    Объркали са си името. Трябвало е да бъде "буТАфори"...
  • 8 onq s konq

    15 7 Отговор
    За "истински лукс" според мен липсват доста съществени неща.Например къде и МАСИЧКАТА ЗА ШАХ от екзотично дърво?Няма и БИДЕ!За кухненска печка "Раховец" пък да не говорим,където Бизнесменът да сготви една вкусна шкембе-чорба на спътниците си...Изобщо постарали са се да направят КАРАВАНА НА СОБСТВЕН ХОД,ама нещо не им се получава.
  • 9 n nn

    1 0 Отговор
    nbnbnbbn bb bnb n
  • 10 Цанко

    4 1 Отговор
    Ако съм богаташ ексцентрик, ще си купя реставриран Хорх или Де Сото!
  • 11 Wlad

    1 0 Отговор
    Тук има някаква грешка, да не е Butaforie?
  • 12 Отврат

    0 1 Отговор
    Кич и половина
  • 13 Бг.реалност

    0 0 Отговор
    350 000$ ?
    Нищо работа за бедния бългърин.
  • 14 JamesPed

    0 0 Отговор
    Заказать seo поисковую оптимизацию сайта, Заказать услуги по продвижению сайта По всем возникшим вопросам Вы можете обратиться в скайп логин pokras7777 Аренда выделенных серверов по приемлимым ценам Раскрутка сайта под ключ
  • 15 Билли

    0 0 Отговор
    Само мотора нищо дриго