31 Януари, 2019 13:05 8 711 17

Нов облик за Kia Sorento

  • kia-
  • sorento
Нов облик за Kia Sorento - 1

Компанията Kia представи обновената версия на своя голям кросоувър Sorento. Моделът впечатлява с леко изменена външност, както и с допълнителни електронни спомагателни системи. Външните разлики се откриват в изменената черна хромирана радиаторна решетка, а за топ версията се предлагат и ефектни 19-цолови.

Що се отнася до новите системи, то автомобилът вече е достъпен с активна система за поддържане на лентата на движение, функция за следене на умората на водача, а така също и със система за автоматично превключване на къси и дълги светлини.

Нов облик за Kia Sorento

Към момента обновената версия ще е достъпна само в Южна Корея, като там моделът се предлага с два дизелови двигателя с работен обем 2.0 и 2.2 литра и с мощност 186 и 202 к.с., както и с двулитров бензинов мотор с мощност 240 к.с. Всички агрегати работят съвместно с осемстепенна автоматична трансмисия. У нас Sorento се продава с базова цена от 69 960 лева.

Нов облик за Kia Sorento


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    11 12 Отговор
    Проверете първо какво предлага Грей Уол Хавал Х6 преди да ходите до КИА, тествайте го и ще видите какво може да си купите за 50х.лв после го сравнете с корейското на цена от 25х.лв отгоре (още една добра, малка кола).

    Коментиран от #5

  • 2 Meganoob BG

    12 6 Отговор
    За 69000 лева този автомобил трябва направо да ти бърше задника в тоалетната и да върви на чешмяна вода. Сериозно! Кога ще ни внесат автомобили за хора с нормални доходи? И най-вече автомобил който първите 5 години няма да изисква повече от половината семеен бюджет само за да му плащаш данъци и да ти краси гаража без да го караш.

    Коментиран от #9

  • 3 гнус

    9 11 Отговор
    Грозотия ! Лоста за скорости и кокпита са ,като сделано в России - евтина пластмаска боядисана с хромова боичка ,нави екрана е като от "Нинтендо" - изобщо - гнуссс (за 70 бона) !

    Коментиран от #17

  • 4 Назобан Батка с БМВ

    12 2 Отговор
    Не виждам как на тоя автомобил би му ходила мазната чалга, татуировките и намръщения поглед, който съм си направил с пластична операция. Таа кола не е за България, тука и петната от шкембе чорбата са като допълнение към седалката на всяко БМВ, но с тааа КИА - къде бе, браче тва е правено за джендъри от Ойропата, а не за суровите балканци!!!
  • 5 учуден

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    какъв хавал та той е само с предно

    Коментиран от #10

  • 6 Само Дъстър

    3 5 Отговор
    Киа....

    Коментиран от #8

  • 7 Клозет

    11 11 Отговор
    Кия е WC
  • 8 AUDI

    5 5 Отговор

    До коментар #6 от "Само Дъстър":

    И не го обиждай повече
  • 9 гост

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Meganoob BG":

    Преди 15г. в Германия новите коли бяха освободени от данъци и такси, точно защото са чисти, с фитри и др. У нас колкото по-нова, толкова по-скъпо ти излиза, сбъркана логика отвсякъде. Има нови коли за по 25х.лв, но малцина си купуват такава за лични нужди, точно защото не виждат смисъл, няма стимул да я предпочетат пред една 10г. кола за 10х.лв и останалото да дават при нужда за ремонти. Реално погледнато 25х.лв кола ти коства 2000лв годишно като обезценка и обслужване (ако направиш едно), може и по-малко или приблизително колкото един пушач дава за цигари. Или всеки активен пушач може да се откаже от цигарите и да ги замени с нова кола, без да му се промени бюджета.
  • 10 гост

    1 4 Отговор

    До коментар #5 от "учуден":

    Не гледаш явно правилното. Отвори мобилето и виж на Митвас предложенията.
  • 11 Собственик на Соренто

    11 7 Отговор
    Всички тук, които коментирате негативно марката и конкретния модел сте с автомобили за максимум 10000лв и се мислите за най-великите. Нали се сещате за кучетата и кервана...

    Коментиран от #14

  • 12 Марио

    7 6 Отговор
    Тия са много здрави автомобили.Бпаво на марката.Опитват се да се наложат.Браво.
  • 13 балък

    13 9 Отговор
    какъв балък трябва да си за да си купуш Киа...
  • 14 мутра

    8 4 Отговор

    До коментар #11 от "Собственик на Соренто":

    тихо щото още не си го изплатил

    Коментиран от #15

  • 15 Собственик на Соренто

    7 10 Отговор

    До коментар #14 от "мутра":

    В кеш съм го платил, клошарче.
  • 16 Умният

    5 1 Отговор
    Вземат ни за балъци в Европа.Погледнеш щатските цени и разбираш защо.
  • 17 въх

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "гнус":

    Защо му слагате минуси, като е абсолютно прав? За тия пари - не виждате ли какви смешки предлагат?