Last news in Fakti

19 Март, 2019 11:49 5 276 7

В Мексико разбиха уникален Koenigsegg

  • koenigsegg-
  • ccxr-
  • катастрофа-
  • мексико

Единственият в света тюркоазен Koenigsegg CCXR пострада сериозно при катастрофа в Мексико сити. За инцидента не се знаят никакви подробности, освен че зад волана е бил бащата на собственика.

Ако се съди по снимките, шофьорът е блъснал бетонно колче, след което е изкъртил бордюр. Повредена е цялата предница на шведския хиперавтомобил и дясната врата. Огромната локва масло под задницата говори и за тежки щети по механиката.

Тюркоазният CCXR е може би най-разпознаваемият Koenigsegg в света заради цвета си. Изработен е по поръчка на бившия министър-председател на Катар Хамад Бин Джасим Бин Джабр Ал-Тани.

През 2010 г. снимка на този автомобил обиколи света, след като му бе поставена скоба заради неправилно паркиране в центъра на Лондон. Колата се продаваше в продължение на няколко години в автокъща в Дубай и явно е била купена от мексиканец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    26 3 Отговор
    Ееее...айде, случило се е! Да сме живи и здрави!!! Имал-дал!!! При тези коли всяка грешка се наказва!!!
  • 2 Гост

    35 0 Отговор
    Синалоа ще си купят нов.
  • 3 GT5

    19 0 Отговор
    Жалко за колата
  • 4 Боян

    9 6 Отговор
    Защото за да седнеш зад волана на такава кола, да е управляваш и то с висока скорост се искат сериозни умения и да имаш реална представа какво всъщност правиш!! Не може някакъв си там, карал 20 год пикапи, коли с 100kwта мотор да се качи и дай му да види път...Жалко за тази машина - 85% предзназначени за високоскоростни отсечки и ПИСТА. Тези автомобили не се проектират да ги караш в градски условия...Ама нали сме всички едни позиори...Имал си, дал си, караш, ми карай с 30км/ч пак ще те огледат, а не с 160 в отсрешния стълб, сега ще я гледат на снимки в телефона и ще се връщат назад във времето, колко лъскава и хубава беше...
  • 5 Боян

    7 5 Отговор
    Стига си ревал за чуждите коли, гледай себе си, керпеден
  • 6 с2н5он

    7 3 Отговор
    Скоро ще я видите на Горубляне като нов внос и в идеално състояние като нова е, палиш и караш!
    Хахахаха

    Коментиран от #7

  • 7 Фен на БМВ

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "с2н5он":

    Най-баналния отговор. Сигурно нищо не можеш да сглобиш и решаваш да пишеш това...