Last news in Fakti

19 Ноември, 2010 10:21 1 477 0

Triumph Sprint GT

Мотоциклетната компания Triumph и новият им модел, посветен на любителите на дълги пътувания с мотоциклет: това е Triumph Sprint GT, произтичащ от Sprint ST 1050, но без някои спортни характеристики. Липсата, обаче е компенсирана с много по-голям комфорт и висок капацитет на натоварване. Въпреки, че това е нов туристически самолет с характеристики на типичен туристически мотоциклет, ползите не са редуцирани докрай.

Трицилиндровият двигател достига обем от 1050 куб.см. и е в състояние да доставя максимална мощност от 132 кн.с. при 9200 об/мин (5 кн.с. повече от ST 1050) и максимален въртящ момент от 108 Nm (още по-голям с 5 Nm от ST 1050 ).

Колкото до шасито, то е алуминиево като шасито на ST и преработени вилки и заден амортисьор, за да гарантират по-голяма сигурност при висока скорост и претоварване. Предната спирачка разполага с чифт плаващи дискове с диаметър 320 мм с четирибутални апарати, а отзад един диск с диаметър 255 мм, което е в съответствие с декларацията на производителя, тази система ще гарантира 10 % увеличение от спирачната сила.

Сред аксесоарите са и двата странични куфара с капацитет от 31 литра всеки, а в основния куфар има на разположение 12V зарядно устройство за мобилни телефони или други електронни устройства.

Това е един истински Triumph, подходящ за всички, който обичат дългите пътувания, наслаждавайки се на свободата и комфорта, осигурени от байка Triumph Sprint GT.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА