Last news in Fakti

31 Март, 2011 08:47 1 652 1

Изненада! Street Triple с нови фарове

Когато новината за новият Triumph Speed Triple за 2011 година удари в интернет пространството с новите си фарове и нова рама, часовникът веднага започна да тиктака и същата съдба очаква и по-малките версии на 1050 кубиковата машина – 650 кубиковите   Street Triple  и Street Triple R.

Надеждите за актуализация на модела изглежда не бяха осуетени, когато британската компания пусна афиш на сегашния модел Street Triple, който ще се предлага през 2011 година. Слуховете продължават и в най-скоро време очакваме обновения Triumph Speed Triple.

Колеги от Франция са се сдобили със снимки на моделите Triumph Street Triple  и Triumph Street Triple R за 2012 година като моторите са представени в най-новия магазин в  Париж.

Въпреки, че новият Triumph Street Triple е с козметичен ъпгрейд на британската линия на голи мотоциклети, Triumph очевидно е излязъл от пътя си, за да се грижи за детайлите на новия Street Triple. Полирането изключва някои от по-малко рафинираните ръбове от дизайна на мотора. Новият Street Triples ще ръмжи с 106 кн.с. и въртящ момент от 68 Nm.

Няма как да не отбележим новото стилизирано лого на Triumph, което се намира на резервоара. Същото лого е видяно на Triumph Daytona 675R за 2011 година. Ще можем да задоволим предпочитанията си за цвят между цветовете  – бяло, черно и лилаво за Street Triple и червено, бяло, черно със златни джанти за Street Triple R.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 kinen gergi

    0 1 Отговор
    tapi sa po dobre edin :D mrasnqga da e