Last news in Fakti

11 Август, 2021 11:03 2 670 3

TechArt се погрижи за Porsche Taycan

  • porsche-
  • taycan-
  • techart

Германската тунинг компания показа карбонови добавки за електрическия модел

TechArt се погрижи за Porsche Taycan - 1
Снимки: TechArt

Година след като от TechArt показаха 22-цолови джанти за Porsche Taycan, германската тунинг компания представи и цялостен пакет, който да подобри визията на електрическия автомобил. За разлика от повечето си проекти, тук промените са само визуални и не засягат задвижването или пък окачването.

В предната част e заложено на нова добавка под бронята, която подобно на повечето елементи е решена в карбон, подобно и на обграждащите решетки на отворите за въздух. Джантите с големина от 22-цола за които споменахме по-рано също са налични тук, а допълващи са и карбонови прагове, карбонови капачки на огледалата и рамки на прозорците.

Задницата се е лишила от надписа Porsche в полза на този на TechArt, а малък спойлер точно над стоповете също прави впечатление. Част от задния дифузьор и добавки в страничната част на броните също са решени в карбон и допълват визията.

При интериора е заложено на комбинация от кожа и алакантара с контрастни шевове и елементи, а воланът, подобно на задницата е заменил логото на Porsche с това на TechArt. При седалките ситуацията отново е същата, където емблемата на тунинг компанията е бродирана.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й ‼️

    5 0 Отговор
    И това нещо кой има сърце да го разбие на краштест??? / за Поршето не сърцето/
  • 2 Пурко

    4 3 Отговор
    Красиво почти колкото теслата нали?!?
  • 3 БАЙ Х@Й ‼️

    1 0 Отговор
    Тя толкова много го харесваше, че изключително много искаше да има от него едно Порше. Бяло.