8 Май, 2022 12:00 15 373 10

Колко и какви Lamborghini-та се продават в България?

  • lamborghini-
  • huracan-
  • mobile.bg-
  • aventador-
  • urus

В страната ни могат да бъдат открити различни модификации на Urus, Huracan, Aventador и други

Колко и какви Lamborghini-та се продават в България? - 1

В България могат да се срещнат едни от най-интересните автомобили в света от марки като Bentley, Rolls-Royce, Ferrari, Bugatti и Lamborghini. Само преди няколко месеца, в социалните мрежи бе разпространена снимка на едно от 63 Lamborghini Sian върху българска платформа, което за съжаление не видяхме повече. Поради тази причина ние решихме да се обърнем към най-големия сайт за автомобили в България – mobile.bg и да проверим колко и какви Lamborghini-та се продават в страната ни.

Колко и какви Lamborghini-та се продават в България?

Към момента на писане на този текст, у нас се продават точно 59 коли от марката, а цените им започват от 219 хиляди лева и достигат до над 1.3 милиона. Между тях можем да срещнем най-популярните модели на марката като Urus, Aventador, Huracan, Gallardo и Murcielago, както и някои от най-редките изпълнение като Aventador SVJ, един от последните Aventador Ultimae, пригоденият за писта Huracan STO и други.

Колко и какви Lamborghini-та се продават в България?

Най-ниската цена се държи от бяло Gallardo LP 560-4 Spyder, чийто собственик е готов да се раздели с него срещу 219 999 лева, докато най-високата цена от 1 336 500 лева е поставена на Aventador LP780-4 Ultimae. Между тези обяви можем да намерим още Aventador SVJ за около 1.2 милиона лева. Huracan STO за около 750 хиляди лева, различни тунинговани и стандартни версии на Urus, вариращи в диапазона между 415 хиляди лева и 740 хиляди лева. Всички обяви за Lamborghini в България може да видите тук.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Щом фолксваген

    17 14 Отговор
    Имат пръст в Ламборгини Значи вече няма италиански генни!!! Затова супер автомобила си остава Ферари!!!
  • 2 2107

    29 2 Отговор
    А НАП-а спи и дреме и големите заплати и бонуси само ...ЛАПА !
  • 3 На изплащане дават ли?

    19 3 Отговор
    До 50лв. на месец мога си позволя...Да остане и за газово, че горивата...А, и за теглич за бурканите от село.
  • 4 Офроуд

    13 1 Отговор
    Галярдо Спайдър е хубаво, но тук има дупки по пътищата.
  • 5 Бойко Шкафа

    12 4 Отговор
    А какви бугати-та има,че тия Ламборджинита много евтини,не са ми на нивото,с две пачки от чехмеджетата съм го взел....
  • 6 Смех !

    24 2 Отговор
    Това е показателно,че в България има мафия.Не може да си просяка на Европа и в същото време да има "хора" с такъв стандарт, без един ден трудов стаж.
  • 7 Димитър

    13 1 Отговор
    Това не може да бъде паркирано в нито един квартал, искам да видя как качва бордюра пред моя блок. Или как минава легналия полицай дето е направен за джипове, пак пред блока. С тази кола даже не може да стигнете безопасно от София до Бургас по магистрала без опасност, да не закачите окачаването и да изхвърчите от пътя!

    Коментиран от #10

  • 8 Търговец на автомобили

    15 1 Отговор
    И нито едно от тях не е в България.
  • 9 ...

    2 1 Отговор
    Голяма част от тия изобщо не са в България, а внос по поръчка. Общо взето всеки може да напълни нашето мобиле с обяви от мобиле.де и да си мислим, че такива коли действително има.
  • 10 Ник а

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Димитър":

    Колите се карат на пътя,аз така знам...
    По бордюрите не се паркира нито шофира.