Last news in Fakti

21 Ноември, 2022 10:44 2 226 1

Превърнаха класически Skyline в модерно Camaro

  • nissan-
  • skyline-
  • chevrolet-
  • camaro

Класическият Nissan е по-често срещан в Япония

Превърнаха класически Skyline в модерно Camaro - 1

Nissan Skyline е един от най-желаните автомобили от JDM феновете в целия свят, независимо коя модификация се продава на пазара. През последните години цените на класическите модели са толкова високи, че дори и екземпляри в не толкова добро състояние се продават за големи суми. Това явно не важи в Япония, където ентусиаст реши да превърне Skyline от 1993 година в модерно Camaro.

Формите на класическия японски модел са преработени, за да съвпадат с тези на американския мъсълкар от 2012 година, макар таванът и калниците да издават донякъде оригиналната кола. Все пак предницата и задницата са оформени максимално близко до тези на оригиналния Chevrolet, a разцветките са идентични с тези на Bumblebee версията.

Под капака работи оригинален двигател от следващото поколение на Skyline, който след няколко модификации вече генерира 405 конски сили. Те се предават към задните колела, чрез механична трансмисия с пет предавки.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    6 0 Отговор
    Ужас!