Last news in Fakti

5 Декември, 2022 14:17 2 100 2

Шеф на BMW намекна за появата на специален модел

  • bmw-
  • m4-
  • m4cs-
  • m4 csl-
  • csl-
  • cs

Баварците може и да направят CS модификация на М4

Шеф на BMW намекна за появата на специален модел - 1

По-рано тази година BMW представи най-специалното M4 под формата на модификацията CSL от която ще бъдат направени едва 1000 броя. Колата се отличава с много по-ниско тегло, задно предаване и механична трансмисия. Преди появата на специалната модификация, интернет беше залян от слухове за това дали новият модел ще носи името CSL или CS, каквито модели виждахме в близкото минало.

В крайна сметка от BMW избраха трибуквеното означение, но това изглежда не означава, че няма да се появи и CS модификация на М4. Намек за това имаше от изпълнителният директор на BMW M в интервю пред BMWBLOG, където той коментира бъдещите модели на марката.

„В миналото имахме M3 CS и M4 CS и винаги твърдяхме, че имаме тази конкуренция между CSL и CS. И ние нямаме CS в момента, така че все още има място в гамата.", именно тези думи на директорът на BMW M намекват, че в близко бъдеще можем да очакваме модел, който ще бъде позициониран между M4 Competition и M4 CSL.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо Сериозния

    11 2 Отговор
    къв специален модел, ве луд?
    Хората нямат пари за ляб, той специален модел ше пуска...
  • 2 СтоГони

    6 1 Отговор
    100 години правят сепциални модели, на бензин с 4 колела и все нещо е новото, накрая все същите трошки, дето всеки собственик ще не ще става монтьор защото лесно си го поддържа, разбирай често. Докато модните тенденции заваладяват мозъка и духовното отдавна се е изпарли, ще има и пари за подобни недоразумения като автомобилостроенето. То вече няма човещина в хората, те трягнали за специални модели да ми правят ... ами правилно, правете не за хора вече автомобили.