Last news in Fakti

16 Май, 2023 13:11 1 959 4

Lamborghini пусна специален Urus само за избрани

  • lamborghini-
  • urus-
  • urus performante

Performante Essenza SCV12 е достъпен за хора които притежават пистова машина

Lamborghini пусна специален Urus само за избрани - 1

Да притежаваш Lamborghini само по себе си е нещо, което не всеки може да си позволи. Да притежаваш Lamborghini Urus Performante Essenza SCV12, обаче е нещо, което дори и тези които могат да си го позволят..., не могат да си го позволят. Знаем, че звучи объркано, но сега ще ви разкрием какво точно е по-специалното на новия Urus Performante Essenza SCV12.

Кросоувърът е базиран на стандартния Urus Performante с бензинов осмак и 666 конски сили, но добавя още трицветна боя и състезателен номер на предните врати. В интериора е заложено на алкантара, комбинирана с карбонови елементи с матов или гланцов завършек. Дотук няма нищо толкова по-специално около кросоувъра с дълго име и най-специалната добавка в гамата на Lamborghini – Essenza.

Всъщност най-специалното и различното в тази кола е, че тя ще може да бъде закупена само от собственици на състезателното SCV12 Essenza, което пък от своя страна е едно от най-специалните Lamborghini-та правени някога. Пистовата машина разполага с 6.5-литров бензинов V12 с мощност от 830 конски сили и начална цена от 2.2 милиона евро. Това означава, че ако всеки от собствениците на SCV12 Essenza реши да се възползва от правото си, общият брой Urus-и няма да надвиши 40.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    4 3 Отговор
    Пластмасова бричка. Гледах наскоро как един руснак за 60 секунди с голя ръце я потроши. На една част даже имаше емблемата на Audi

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Живанши

    7 0 Отговор
    Въй, тези Туарези много скъпи станаха. Иначе е як Уруса. Харесва ми, но половината ти части да са Vw е срамота.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 123

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    То да е само на една част...На повечето части ще намериш емблемата на Ауди и на VW. Напиши в тубата: carwow lamborghini urus audi parts и изгледай клипчето