Last news in Fakti

17 Май, 2023 10:57 3 143 3

Новият Prius се хареса на тунинг средите

  • toyota-
  • prius-
  • тунинг-

Хибридът получи пълна промяна от японци

Новият Prius се хареса на тунинг средите - 1

Toyota Prius често е била обект на критики от тунинг сцената и част от автомобилното общество, като през годините сме виждали най-различни колажи свързани с японския модел. Най-често това бе отправяно към първото и второто поколение на Prius, но ето, че сега петата модификация на популярния модел може да промени нещата драстично.

Новият Prius дебютира през изминалата година и вече се продава активно в родната Япония, откъдето е и колата, която ще видите на снимките. Тя е дело на тунинг студиото T-Demand, което представя изцяло ново окачване за хибрида, включващо нови носачи, накрайници и амортисьори. Окачването е въздушно, което позволява изключително ниска стойка за снимки, видеа или различни шоу програми, но същевременно предлага и нормална височина за ежедневно шофиране.

Промените включват още и по-големи спирачки с 355мм дискове или още по-големи 380мм дискове с шестбутални апарати. Не се споменава за промени под капака, но вероятно в близко бъдеще ще видим и други проекти, които ще засегнат и тази част от колата.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Потурко

    10 12 Отговор
    И пак си остава тойота приус!
  • 2 Тунинг

    5 17 Отговор
    Тунинг върху ръжда
  • 3 скрънза

    1 1 Отговор
    Хибрида върши идеална работа, на извънградско каране със спазване на разрешените скорости , но доставя удоволствие, най вече при каране в града и при плащане на бензиностанцията! Едно каране не е ли евтино, не е за хвалене!