Last news in Fakti

3 Август, 2023 10:28 2 262 3

Nissan крие новия Qashqai под тежък камуфлаж

  • nissan-
  • qashqai-
  • e-power

Очаква се кросоувърът да дебютира догодина

Настоящото поколение на Nissan Qashqai е на пазара от 2021-ва и макар все още колата да не е остаряла, то от японската компания вече подготвят нейния фейслифт. Доказателство за това са кадри публикувани от AutoExpress, които показват обновения кросоувър. Тестов прототип с изключително много камуфлаж бе засечен от фотографи, криейки умело новостите, които кросоувърът ще предложи.

Очаквано за фейслифт, те са съсредоточени главно в предната и задната част, които са обилно покрити с шарки, които да заблудят очите. Очакванията са, че от Nissan ще заложат на нова предница, чийто форми ще са подобни на тези на Ariya, макар двата модела да следват подобен стил и в момента. Отзад промените ще са по-опростени, вероятно с промяна в графиките на стоповете и нова форма на броните.

По отношение на интериора, там откриваме най-новите предложения на Nissan, което ни подсказва, че огромни промени също едва ли ще бъдат направени. Не е изключено да видим нови графики за двата 12.3-инчови дисплеи, заедно с малки промени в нивата на оборудване.

При двигателите няма да има особени новости, което означава 1.5-литров двигател при E-Power версията, който служи единствено като генератор, както и 1.3-литров бензинов двигател със 138 или 156 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варна.

    4 1 Отговор
    Подробно го разглеждах , 1.3 ме отказа и минах на Рав 4 , иначе дизайна и усещането вътре са хубави .Според мен е хубава кола .
  • 2 Патурко

    4 1 Отговор
    Три цилиндрово немощно Рено! Нисан отдавна умре за съжаление!
  • 3 Нисанист

    3 0 Отговор
    Ами покарайте го, не го разглеждайте. Колата е прекрасна, мога да ви уверя защото имам база за сравнение. И не е трицилиндрово, камоли пък немощно.
    Интересно ми е Патурко каква бангия кара...