27 Октомври, 2024 12:00 442 2

Kia EV4 е готова за своя скорошен дебют

  • kia-
  • ev4-
  • ev6-
  • ev3

Последните тестове преминават на писта

Kia EV4 е готова за своя скорошен дебют - 1

Kia се подготвя да пусне на пазара новия си електрически хечбек EV4. Този елегантен и стилен автомобил ще се присъедини към разрастващата се гама от електрически автомобили на Kia, предлагайки по-достъпна и компактна алтернатива на EV6.

EV4 ще прилича много на своя концептуален аналог, като се отличава с отличителен дизайн с остри линии, елегантен силует и характерния за Kia светлинен подпис „starlight“. Интериорът ще бъде също толкова впечатляващ, с минималистичен дизайн, висококачествени материали и голям, извит дисплей, който обединява арматурното табло и информационно-развлекателната система.

Kia EV4 е готова за своя скорошен дебют

EV4 ще бъде изграден върху платформата E-GMP на Kia, която вероятно ще предлага два варианта на батерии: 58,3 kWh и 81,4 kWh. По-малката батерия ще бъде съчетана с единичен електромотор, докато по-голямата батерия може да предложи конфигурация с два електромотора за по-голяма производителност.

Очаква се EV4 да предлага възможности за бързо зареждане с възможност за зареждане от 10% до 80% за около 30 минути. Той ще поддържа и технологията Vehicle-to-load (V2L), която позволява на автомобила да захранва външни устройства.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 по грозна

    1 0 Отговор
    от айониците 5 и 6 и ниска
  • 2 авто фен

    0 0 Отговор
    Е то хубавото е ,че е ниска лека кола, иначе само високи табуретки SUV. То и тая не е много ниска като я гледам, само просвета й нисък иначе пак стърчи като табуретка. Ниска кола е само Mazda MX5 и Golf8 и новия ел. Vokkswagen ID7 от хечбеците и лифтбеците, повечето други са пошли табуретки.