Last news in Fakti

9 Юни, 2014 09:04 10 629 4

Porsche 911 Turbo по руски

  • porsche-
  • 911-
  • тунинг-
  • topcar
Московското тунинг ателие TopCar, известно не само в Русия със своите неординарни проекти, ще представи по време на автомобилното изложение в Москва своята нова разработка. Базата, върху която са работили руснаците е Porsche 911 Turbo/Turbo S.
 
В екстериорния пакет от доработки влизат ефектен карбонов обвес, нови предна и задна брони, различен капак и видоизменени врати. Калниците също могат да бъдат сменени с по-раздути.
 
С други думи хората от TopCar доработват цялата външност на Porsche-то, като цената за тази работа е 40 000 евро. За още 15 000 евро руснаците ще преправят и салона на колата. Там се монтира свръхкачествен салон, тапициран с кожа Nappa.
Още един интересен щрих са допълнително монтираните 21-цолови джанти с нископрофилни спортни гуми, които се предлагат от TopCar за 10 000 евро. Размерите им отпред и отзад са различни - 255/30 на предната ос и 295/25 на задната.
 
За съжаление, освен с промени по екстериора и интериора на колата, т.нар. силов тунинг не е прилаган. Като се имат предвид динамичните характеристики на Porsche 911 Turbo, подобен силов тунинг едва ли е необходим.
 
Стандартното изпълнение ускорява от 0 до 100 км/ч. за 3.2 секунди, а максималната му скорост е 315 км/ч. Въпреки че официалната премиера на колата ще е чек след два месеца, ателието TopCar вече приема поръчки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никой

    1 1 Отговор
    "неординарни"....

    Коментиран от #2

  • 2 skier

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Никой":

    Ако не знаеш какво означава тази дума, по-добре потърси в гугъл, а недей да пишеш коментари, да ни занимаваш с глупости и не на последно място - да се излагаш.
  • 3 Монго

    2 0 Отговор
    "необикновенни"...да му помогнем на човека . Друг е въпроса, че може да се използват и български думи...
  • 4 Кобрата

    0 0 Отговор
    Супер е Porsche-то