16 Февруари, 2017 14:53 3 068 1

Първото училище за политици и мениджъри в България

  • училище-
  • обучение-
  • комуникации
Първото училище за политици и мениджъри в България - 1

Все по-голяма популярност у нас набира базираното в Лондон Международно училище за комуникации (ISOC). За възможностите, които предоставя училището, за предимствата на издаваните сертификати и за старта на проекта, разговаряме със Силвия Асенова и Жени Павлова, медийни и ПР експерти, собственици на Power Lab Pro, компанията представител на ISOC за Балканите.

Какво не знаем за Международното училище за комуникации?

ISOC е изключително популярно във Великобритания и англоговорящия свят. То е част от Pinnacle, най-голямата в света компания за обучение в сферата на комуникациите. Техни клиенти са кралски особи, премиери, министри, депутати и над 10 000 експерти. Графиците за предстоящи курсове са запълнени месеци по-рано.

От октомври 2016 г. работим заедно в България и на Балканите.

Първото училище за политици и мениджъри в България
Жени Павлова и Силвия Асенова

С какво обученията на Международното училище за комуникации са по-различни от останалите?

Предимствата на предлаганите курсове накратко може да бъдат обобщени така:

Преподавателите са международно признати експерти, които ISOC осигурява.

Курсовете са кратки, защото се цени времето на клиентите, като в същото време, на базата на разработено know-how, постигнатите резултати са страхотни.

Завършилите получават международно признат сертификат. Самото училище е сертифицирано от две независими агенции, удостоверяващи качеството на обученията и програмите, по които се работи.

Сертификатът дава предимство при кандидатстване за работа, особено при курсовете за презентационни умения, кризисни комуникации, управление на репутацията.

Предизвикателство ли е да налагате ново училище на пазара?

Определено. Не е лесно, защо у нас всеки мисли, че разбира от комуникации. Особено когато нещата вървят привидно гладко. Има ли криза, нещата стават хаотични - някои спешно търсят специалисти, други се молят кризата да отмине, като междувременно предприемат мерки със съмнителен резултат. От друга страна, това е разработен пазар.

Предизвикателство е да убедиш клиентите, че срещу по-високата цена качеството, което ще получат, е наистина на световно ниво.

Само няколко българи са получили сертификати в Лондон, поради сумата, която е трябвало да платят за курсовете и разходите, съпътстващи престоя им там.

Сега това обучение става по-достъпно и резултатът е налице – увеличават се сертифицираните специалисти.

Кои са първите, възползвали са от курсовете на ISOC?

Имена няма да споменаваме - това е част от стандартите, които следваме, а именно - пълната конфиденциалност, с която се ползват хората, с които работим. Профилът на участниците досега може да се обобщи така – изпълнителни директори, мениджъри, млади политици. Наистина думата, която обединява участниците е млади.

Радваме се, че младите хора не правят компромиси и искат да развиват и усъвършенстват уменията си. Други трупат знания и сертификати за реализация в чужбина.

Курсовете, които предлагате, са еднодневни. Това достатъчно ли е да се усвоят тънкостите на говоренето пред публика, например?

Резултатите от проведените в София курсове са страхотни. Групите са до 8 човека и лекторът работи индивидуално с всеки. От друга страна, това са експерти, дълго работили в тази сфера. Училището е с традиции и know-how, базирано на опита и знанията на най-добрите в бранша.

Към това добавяме и факта, че всеки, който е завършил курса, може да разчита на допълнителни съвети от нас преди важни изяви, без това да му струва допълнителни разходи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    2 0 Отговор
    Мениджър за един ден.