Last news in Fakti

6 Ноември, 2020 18:57 3 828 3

Събота - последен ден на хранителните изложения; кулинарни и кафе-магьосници завладяват Интер Експо Център

  • иец-
  • изложение-
  • месомания

Шеф Реджеп Бадев, победител в Hell’s kitchen, шеф Ради Стамболов и топ-баристът Владимир Стоев омагьосват с уменията си посетителите

Събота - последен ден на хранителните изложения; кулинарни и кафе-магьосници завладяват Интер Експо Център - 1

Иновации за хранително-вкусовия бранш, интересни продукти, майсторски класове, среща с известни български имена от света на кулинарията. Възможност за всичко това ни дава съботният ден – последен за изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК И САЛОН НА ВИНОТО. При строги мерки за здравна сигурност, те ще се проведат за четвърти ден в Интер Експо Център.

Организаторите са взели всички предписани от здравните власти мерки, наложили са и допълнителни вътрешни правила. Създадени са условия за безопасно посещение в условията на пандемия. Разбира се, предвид е взета и последната заповед на Министерство на здравеопазването. Организаторите са създали стриктна организация за спазване на физическа дистанция от 1.5 м. и задължително използване на защитна маска за лице от участниците, работещите и посетителите. Чрез Crowd management се организира еднопосочно движение, а благодарение на съвременните вентилационни системи, се създава добро проветряване и пълно разделяне на входящия и изходящия въздушни потоци.

Кулинарните магьосници шеф Реджеп Бадев и шеф Ради Стамболов творят в изложбените зали

И в събота възхитителният с уменията си шеф Реджеп Бадев, победител в едноименния формат Hell’s kitchen, провежда шоу-кукинг програмата си „Реджи Пица Кълекшън“. След като пристигна специално за да се включи в изложбения формат, сега имаме възможност лично да се срещнем с шеф Реджеп Бадев и да се насладим на майсторството му в Зала 1. А защо и да не го помолим да опитаме от кулинарните му вълшебства?

След като в четвъртък дирижира майсторски клас с Food и lifestyle блогъри в събитието „Запечатано с шоколад“, шеф Ради Стамболов продължава да ни разкрива тайните на шоколада. Това се случва в рамките на платформата за събития, вдъхновяващо именувана „Сетива без граници“. През тази година, спирайки рецепторите ни на кафето и шоколада, те са си поставили целта да докажат, че Екваторът може да бъде обиколен само за четири дни!

Шеф Ради Стамболов и в събота ще продължи да ни изненадва с великолепието на идеите си. Като например – как се изработват кафеени зърна от шоколад.

Сигурни сме, че любителите на кафето ще бъдат истиски пленени. За това допринася топ-баристът Владимир Стоев. Благодарение на неповторимите си способности, той създава истинско изкуство, рисувайки по кафеената напитка...

Какво друго ще се случи ли?

Разбираме в събота, 7 ноември. Мястото е Интер Експо Център, а вратите са отворени за посетители от 09.30 до16.00 часа. Входът е свободен – с регистрация на място или в сайта www.food-exhibitions.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шеф Реджеп

    3 1 Отговор
    Насам народе!Айде на Ковида!Не остана!
  • 2 Манджата

    2 0 Отговор
    Баницата и мусаката са български.
  • 3 Шопо

    1 1 Отговор
    Нещо...Вируса не ви ли плаши?!