Last news in Fakti

16 Декември, 2021 20:56 3 196 3

По-бързо стигаме до екзотична точка на планетата (СНИМКИ)

  • qatar airways

Отново директни полети до Доха

По-бързо стигаме до екзотична точка на планетата (СНИМКИ) - 1

Qatar Airways възобновени директните полети между Доха и София. Досега полетите се извършваха с междинно кацане в Букурещ. Катарският авиационен превозвач предлага четири директни полета седмично - понеделник, четвъртък, събота и неделя. От Доха до София самолетите ще излитат в 9:15 часа, а от София до Доха – в 16:05 часа, допълват още от авиопревозвача.
Авиокомпанията изпълнява директните полети до София с Airbus A320, предлагащ 12 места в бизнес класа и 132 места в икономична класа. Всички пътници могат да се възползват от услугата Oryx One, която им позволява да работят или да се забавляват, както и от кулинарно изживяване на борда.

„Благодаря на Qatar airways за възстановяване на директните полети. Винаги е удоволствие да се срещна с Росен Димитров. Днешното събитие е особено важно за София като дестинация, която вече има директна връзка с Доха. Пътниците от София вече ще имат достъп до над 140 дестинации в мрежата на Qatar airways от Доха. Qatar Airways е много важен партньор за нас и вярвам, че започваме нова ера в нашите взаимоотношения", каза по време на официалната церемония по възобновяването на полетите Хесус Кабайеро, изпълнителен директор на концесионера „СОФ Кънект“

„За нас е много важно отново да летим директно до София. Днес това отне само 4 часа и 40 минути. Пътниците на борда ще получават нашето отличено с награди гостоприемство и изживяване. В Доха може да се насладите на гостоприемството на народа на Катар, както и на възможността да летите по една от над 140 дестинации. Qatar airways лети до София от 10 години, а от днес възстановяваме директните полети. За полетите до и от София Qatar airways ще използва самолети Airbus A320 с плоски седалки в бизнес класа (бел. ред. това означава, че те могат да се трансформират в легла и пътника да поспи в удобна поза). Искаме да открием за българите Катар и останалата част от света“, допълни Росен Димитров, директор „Клиентско изживяване“ в Qatar Airways.

По-бързо стигаме до екзотична точка на планетата (СНИМКИ)
По-бързо стигаме до екзотична точка на планетата (СНИМКИ)

По-бързо стигаме до екзотична точка на планетата (СНИМКИ)

По-бързо стигаме до екзотична точка на планетата (СНИМКИ)

По-бързо стигаме до екзотична точка на планетата (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Насо

    12 4 Отговор
    Боли ме Кънчото. То до Кауфланд човек едвам отива....кво ли ни бърка пък Доха ?

    Коментиран от #3

  • 2 Някой

    8 0 Отговор
    Какво е" екзотична точна"?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.