26 Май, 2023 12:15 6 258

NEXT BASKET: Нова платформа с интегрирана SEO оптимизация на сайтове за онлайн търговия

Иновативната платформа за онлайн търговия осигурява лесни и готови за използване функционалности, които дават отлични резултати за по-добро класиране в търсачките

NEXT BASKET: Нова платформа с интегрирана SEO оптимизация на сайтове за онлайн търговия - 1

В наши дни, един от най-важните аспекти в света на електронната търговия, е SEO - стратегически процес, който се фокусира върху оптимизацията на сайтовете, така че да подобри класиранията на уебсайта в търсачки като Google и Bing. По този начин, онлайн магазинът получава повече конверсии (покупки), без допълнителни разходи.

Някои от най-важните детайли за целта включват скорост на зареждане, техническа изправност, текстово съдържание и дори оптимизация на изображенията. Задачите на SEO се умножават и усложняват при управлението на онлайн магазин, поради увеличението на броя страници. За електронните търговци, това означава значителна инвестиция на допълнително време и ресурс.

NEXT BASKET стъпва на пазара, предлагайки систематизиране и автоматизиране на SEO задачите и експертни услуги за всичко останало.

Повече печалби с нулеви разходи

Чрез оптимизация за конкретни ключови думи, които потребителите изписват в търсачката, SEO оптимизацията набавя нови посетители в сайта, без допълнителни разходи за платена реклама. Нещо повече - привлечените потребители са подбрани според интересите си и готовността си за покупка.

NEXT BASKET предлага вградени в самата платформа функции, които осигуряват голяма част от техническите предпоставки за успешна SEO оптимизация. Единственото, което се изисква от бизнеса, е да ги активира и настрои, и след това да се фокусира върху фините детайли, изграждащи окончателния успех.

Автоматизирани SEO функции в платформата на NEXT BASKET

NEXT BASKET е разработена със силен фокус върху качеството на SEO, която я отличава от повечето други SaaS платформи.

Сред многобройните функции на платформата, които спомагат за подобрено класиране в търсачките, ще откриете:

● Зареждане на сайта за под 1 секунда и достигане на над 95% качество на сайта при тестовете на Google;

● Масово обновяване на SEO тагове и свързани продукти;

● Автоматично създаване или оптимизиране и метаданни за всички страници на сайта;

● SEO оптимизация на изображения чрез контрол над големината и типа на файла, заглавието на изображението и Alt тага;

● Вътрешен SEO робот, който обхожда сайта и сигнализира за намерени грешки;

● Създаване на динамична карта на сайта, която се обновява при всяка нова промяна;

● Автоматично индексиране на категории, филтри и продукти в Google и др.

Също така, NEXT BASKET предлага интеграции с всички ключови инструменти на Google за мониторинг и оптимизация на класиранията в търсачките. Това включва Google Search Console, Google Analytics и инструменти за анализ на получения трафик като Google Tag Manager и Google Data Studio.

Експертни услуги за оптимизация на SEO

Въпреки че много от техническите аспекти на SEO подлежат на автоматизация, NEXT BASKET разбира, че специализираната работа е необходима за тези, които искат да достигнат до върха.

Поради тази причина, платформата ще предлага на партньорите си пълен набор от SEO услуги, включително начален анализ на сайта, техническа оптимизация, стратегии за създаване на съдържание и стратегии за изграждане на силни, качествени връзки към сайта.

NEXT BASKET предлага различни нива на платени и безплатни услуги, в зависимост от начина на използване на платформата. С цел определяне нуждите на сайта и бизнеса си, партньорите имат възможност да заявят консултация с експерт.

Как NEXT BASKET ще промени начина, по който търговците инвестират във видимостта си в мрежата - следващите месеци ще покажат.

NEXT BASKET – Успехът е добра идея.

NEXT BASKET е иновативен 360-градусов бизнес модел за управление на електронни магазини. Неговата екосистема включва 5 в 1 решения в помощ на e-търговците, като софтуерна платформа от ново поколение, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов софтуер, собствени складови пространства и 125 платени и безплатни услуги за дигитален маркетинг и онлайн бизнес. Българският стартъп е основан през 2022 г. и към момента има над 60 служители.

Официалният старт на продажбите се очаква през юли 2023 г.