Last news in Fakti

11 Октомври, 2011 12:28 8 847 5

25-годишна шофьорка помете майка с дете и спря автомобила в стълбите на магазин

  • сливен-
  • шофьорка-
  • помете

25-годишна шофьорка помете майка с дете и спря автомобила в стълбите на магазин.
Около 16,35 ч. на 10.10.2011 г. в с.Ябланово, общ.Котел на кръстовище на ул.”Освобождение” и ул.”Проф.Павлов”, водачът на лек автомобил „Сузуки-Марути” със сливенска регистрация, 25 годишната Е.Х. от с.Ябланово, загубва контрол над автомобила и при завой на ляво, излиза от пътното платно и удря, намиращите се на тротоара 33 годишна жена с 8 годишния си син, като спира в стълбите на хранителен магазин. Пострадалите са откарани в МБАЛ-Сливен за оказване на медицинска помощ с леки повърхностни наранявания без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цветомир Попов

    1 1 Отговор
  • 2 Чичо Скрудж

    1 0 Отговор
  • 3 Бам Бам

    1 0 Отговор
    E, все пак добре, че е имало стълби, в които да спре. Представяте ли си какво щеше да стане ако такива нямаше? Но ми се струва, че трябва да се провери как и кой й е дал книжка на тази дама? А и кой и е купил тази кола? Защото на тази крехка възраст едва ли е спечелила достатъчно за да си я купи сама!
  • 4 Константин Георгиев

    1 0 Отговор
    Докато шофьорските курсове са по 1 месец и се купуват книжки така ще е.Сега за да вземеш книжка само плащаш и нищо не научаваш.
  • 5 Марто

    0 0 Отговор
    Бам Бам, сузуки марути струва 500-600 лв ;)