Last news in Fakti

13 Октомври, 2011 14:51 652 0

Фандъкова: Догодина Общинска полиция ще има и по кварталите

  • избори 2011-
  • фандъкова-
  • герб
Фандъкова: Догодина Общинска полиция ще има и по кварталите - 1
Снимка: БГНЕС

"Другата година Общинска полиция ще се разшири и ще работи, освен в централната част и в кварталите на София". Това заяви кандидатът за кмет на София от ГЕРБ Йорданка Фандъкова в отговор на въпрос за сигурността в града и работата на Общинска полиция, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Фандъкова се срещна с ръководството на стъкларски завод "Дружба", в район "Сердика". На срещата с колектива на завода бяха обсъдени теми, свързани с транспортното обслужване на хората, които работят нощни смени.

Йорданка Фандъкова се ангажира да разговаря с ръководството на Центъра за градска мобилност и да бъдат променени разписанията на градския транспорт, за да отговорят на нуждите на хората работещи на такъв режим в района.

Пред служителите на завода Йорданка Фандъкова изложи основните приоритети от програмата за следващия мандат. С особено одобрение бе прието това, че е предвидена специална програма за ремонт и преасфалтиране на вътрешно кварталните тротоари и улици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА