Last news in Fakti

30 Октомври, 2011 11:52 921 0

Икономов: В Банско мисленето на хората, визията на града трябва да се променят

  • избори 2011-
  • икономов-
  • банско-
  • кмет
Икономов: В Банско мисленето на хората, визията на града трябва да се променят - 1
Снимка: Факти.бг

 

В Банско мисленето на хората, визията на града трябва коренно да се променят. Това заяви кандидатът за кмет Георги Икономов, който гласува в 10,30 часа в една от секциите на Банско, предаде пратеникът на Факти.бг..

Според него той и щабът му са изготвили проект, който се нарича промяна. Именно за това Икономов гласува за една сериозна промяна в града. Запитан няма ли да останат излъгани избирателите му, които са дали своя вот за него като депутат, а сега той иска да се завърне в Банско, Икономов заяви, че случаят с него не е прецедент, подобни случаи има поне петнайсетина, като даде за пример Гоце Делчев и други градове.

Според него като кмет той ще бъде по-полезен. Доста обещания в изминатите 12 години са дадени, но не са били изпълнени, а той, това, което е обещал ще изпълни, заяви Икономов. Според него, изборите в Банско вървят нормално, а не както миналата неделя в секцията , където е „махалата на Краваров другият кандидат за кмет правеше изтъпления и се наложи полицията да бъде викана“.

Икономов каза, че имали данни за застъпници на ВМРО, дошли от други градове, и които били криминално проявени.

Факти.бг ще провери в МВР дали има подобен случай.

Междувременно преди Икономов да гласува, за тази секция ВМРО подаде жалба за предизборна агитация пред секцията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА