30 Октомври, 2011 14:12 2 166 0

Краваров: Гласувам за бъдещето на Банско

  • банско-
  • александър краваров-
  • избори-
  • избори 2011
Краваров: Гласувам за бъдещето на Банско - 1
Александър Краваров си изчаква търпеливо реда. Снимка: Факти.бг

Гласувам за бъдещето на Банско, защото ако се върнем 10-12 години назад Банско беше едно село, а сега сме един европейски център. Гласувам за бъдещето на Банско като туристически център, както и за младото поколение. Това заяви, след като гласува, кандидатът за кмет на града Александър Краваров, предаде пратеникът на Факти.бг..

На въпрос, че има намеци от опозицията, че не е изпълнил обещаното от преди 12 години , Краваров заяви: „на опонентите трябва да кажа, че те бяха 4 години в управлението и трябва да си дадат равносметка какво се изпълнило от техните обещания, които дадоха на хората на Банско. Аз мога да кажа, че от обещаното от предишната предизборна кампания ние направихме един серизен анализ и констатирахме че има незавършени около три неща, отбеляза Краваров. Според него избирателната активност е доста висока. „ Дано тази избирателна активност е породена от желанието в Банско да гласуват. Дано тя не е активирана от политическата партия-опонент, защото много се съмнявам че така“, заяви Краваров.

Към обяд избирателната активност за местния вот е близо 39%, а за президентския - 27%.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА