Last news in Fakti

30 Октомври, 2011 19:15 894 2

Калфин: Спечелих доверието на много хора

  • калфин-
  • избори-
  • президент

„Спечелих доверието на много хора. На първия тур спечелих близо 1 един милион, а на втория – доста повече от милион и мисля, че имам ангажимент към тези хора, защото какъвто и да бъде резултатът, който ще се обяви, много хора в България искат да видят различно бъдеще на страната”, каза на влизане в НДК Ивайло Калфин, кандидат за президент на България на БСП.

На въпрос дали левицата има потенциал, Калфин каза, че е сигурен, че левицата е в подем.

По отношение на организацията на изборния ден, кандидатът за президент на БСП, каза че вторият тур е бил по-лесен, но нещата не са се променили. „Това са най-зле организиранит избори за последните 22 години. Страшно много натиск имаше върху хората, върху фирми, общински служители. Тези избори бяха пример как не се правят избори”, каза Калфин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Знайко

    0 0 Отговор
    Дрън-дрън
  • 2 пацо

    0 0 Отговор
    сега спокоино може да си ходи