Last news in Fakti

30 Октомври, 2011 21:20 4 314 5

Обрат на изборите в Пловдив, Перник и Враца

  • избори

ГЕРБ губи кметските избори в Пловдив, Перник и Враца, показват последните данни на социологическите агенции.

52,6 % получава на изборите за кмет на Перник кандидатът на БСП Росица Янакиева, а 47,4 % - Ирена Соколова от ГЕРБ. Това сочат данните от 100-процентовата извадка на „Алфа рисърч”, съобщава БНТ.

Кандидатът за кмет на Видин от БСП Герго Гергов печели изборите с 54,7. Това сочат данните на „Сова Харис”, предаде ТВ 7. Кандидатът за кмет на ГЕРБ Владимир Тошев получава 45,3 %.

Кандидатът за кмет от ВМРО – НИЕ и досегашен кмет на Община Пловдив Славчо Атанасов води в балотажа, според данни на „Галъп”. Славчо Атанасов получава 51,3 % срещу 48,7 % за Иван Тотев (ГЕРБ).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 перник

    1 0 Отговор
    от перник съм и направо ме е срам да го кажа след като пак спечели тази долна жена,срам и позор
  • 2 И мен

    1 0 Отговор
    Така си, е срам е, но въобще не се учудвам от резултатите в Перник. Пенсионерите и циганите за пореден път си избраха кмет. Младите хора не се интересуват от политика и те не са и гласували. Жалко, много жалко
  • 3 pernik

    0 0 Отговор
    pernik vinagi e bil cerven
  • 4 ГЕРБ

    0 0 Отговор
    Ама вашият сайт май не е много в крак.. ПЛовдив Печели ИВан Тотев кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ
  • 5 браво

    0 1 Отговор
    перник отсрами другите градове,браво