Last news in Fakti

31 Октомври, 2011 09:22 958 1

Калфин: ГЕРБ използваше ДПС и предизвика вот против тях

  • избори 2011-
  • калфин
Калфин: ГЕРБ използваше ДПС и предизвика вот против тях - 1
Снимка: БГНЕС

Левицата беше мобилизирана, за нас гласуваха хора, които не искат да видят онова, което се случва – концентрацията на една власт не в ръцете на една партия, а в ръцете на един човек. А той доказано злоупотребява с нея. Това каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия кандидатът за президент на БСП Ивайло Калфин.

ГЕРБ натрупа доста гласове на гърба на ДПС и използваше ДПС непрекъснато, така че да предизвика вот против тях, подчерта той.

Калфин обясни, че ще признае резултата такъв, какъвто го обявят официално и окончателно от ЦИК.

Аз поздравих победителите, но това не значи, че трябва да си затваряме очите. Българските граждани не заслужават изборите да се провеждат по този начин. Имаше много купуване на гласове, нарушение на закона от ЦИК и безобразни техни решения, подчерта Калфин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.